Jelena Balašević o zabrani Đoletovih pesama u „Zvezdama Granda”: Ne bih se bavila Đorđem Davidom

24.02.2022

18:41

0

Balaševićeva ćerka je istakla da ih niko iz „Granda” nije kontaktirao sa pitanjem da li bi takmičari mogli da izvode pesme čuvenog kantautora

Jelena Balašević o zabrani Đoletovih pesama u „Zvezdama Granda”: Ne bih se bavila Đorđem Davidom
Mateja Stanisavljevic/ATAImages/A.A. Youtube/ kanal9tvns

Roker i aktivni član žirija „Zvezda Granda” Đorđe David ispričao je da „Grand” produkcija ima zabranu da se pesme Đorđa Balaševića izvode u popularnom muzičkom takmičenju, te da je porodica čuvenog kantautora iznela tu zabranu.  

Tim povodom oglasila Đoletova ćerka Jelena Balašević koja je ispričala svoju stranu priče.

Instagram printscreen/kanal9tvns
Jelena Balašević

- Nas niko nikada nije kontaktirao iz „Granda” sa pitanjem da li bi takmičari mogli da izvode pesme Đorđa Balaševića u tom muzičkom šou programu - kazala je Jelena na početku.

- Za sve detalje je najbolje se obratiti fondaciji Đorđa Balaševića koja zna detalje oko izvođenja pesama, tako da se ja lično takvim stvarima ne bih bavila. Toliko ima vedrijih tema u našoj porodici, da bih se ja da bavila jednim Đorđem Davidom i njegovom izjavom - dodala je ona za „Blic”.

Đorđe je, podsetimo, pokrenuo lavinu komentara svojim izjavama o takmičenju.

Antonio Ahel/ATAImages
Đorđe David

- Reći ću dva imena koja su napravila totalnu zabranu, prvo ime je porodica pokojnog velikana Đorđa Balaševića, koja ne dozvoljava da se Đoletove pesme izvode, a drugo ime je Cane, koji nipošto ne dozvoljava da se njegove numere izvode ni za kakvu cenu. Neki traže hiljadu i po evra po kompoziciji - kazao je David tom prilikom.

Bonus video: 

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti