Ćerki Đorđa Balaševića samo jedna njegova pesma izaziva jezu: Ne mogu da je slušam, bojim je se (VIDEO)

07.02.2022

22:58

1

Autor: Marija Mitić

Ova numera Bebu vraća na, kako kaže, " period koji je izgledao kao tunel, bez i najmanjeg zraka svetlosti"

Ćerki Đorđa Balaševića samo jedna njegova pesma izaziva jezu: Ne mogu da je slušam, bojim je se (VIDEO)
Antonio Ahel/ATAImages

Bogat stvaralački opus Đorđa Balaševića omiljen je širom naše zemlje i regiona, a posebno među njegovom porodicom. Iako ih sada svaka Đorđeva pesma podseća na njega i budi lepe uspomene kada čuju njegov glas, jedna pesma ipak, kod kantautorove ćerke Jelene, izaziva jezu.

Jelena, naime, ne voli da čuje pesmu svog oca koja nosi naziv "Naopaka bajka" jer je u njoj opisana stravična saobraćajna nezgoda koju je doživela.

Đorđe Balašević ATAImages/Antonio Ahel
Đorđe Balašević

– To je tatina pesma koju izbegavam čuti. Bojim je se na neki način. Sećam se kada je došao iz studija, on je meni najavio da će napraviti pesmu koja je vezana za događaj koji se celoj mojoj porodici dogodio 1999. godine, kada sam ja imala saobraćajnu nezgodu. Ja sam bila teško povređena i to je, nažalost, ostavilo za celi život trag na sve nas – rekla je Jelena, poznatija kao Beba.

Printscreen/Facebook
Jelena Beba Balašević

– Ipak, iz toga smo zajedno izašli kao pobednici. To je jedina pesma koju izbegavam u širokom luku. Vraća me na taj period koji je izgledao kao jedan tunel, bez i najmanjeg zraka svetlosti – dodala je Đoletova ćerka prilikom gostovanja u emisiji "Mojih 50".

Pesmu "Naopaka bajka", možete pslušati klikom na sledeći link.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti