Stavila bebu za volan i dala pun glas! Neodgovornu srpsku blogerku svi osudili: Ovo je za zatvor! (FOTO)

24.02.2022

12:04

2

Ova mlada mama debelo je ugrozila i svoj i život svog deteta, smatraju tviteraši

Stavila bebu za volan i dala pun glas! Neodgovornu srpsku blogerku svi osudili: Ovo je za zatvor! (FOTO)
neda - Copyright Instagram printscreen/nedamarkovic

Blogerka Neda Marković ima više od 64.000 pratilaca na Instagramu, a snimak koji je objavila na svom storiju, završio je na Tviteru uz veliku osudu ljudi i sugestiju da treba da ide u zatvor.

Sporan video mlada influenserka repostovala je na Insta storiju, na kome se vidi kako drži bebu u krilu baš na vozačevom mestu i to tokom vožnje. U pozadini je primećeno da Neda prilično brzo upravlja vozilom dok joj dete sedi u krilu i igra se, a pritom oboje nisu vezani.

 

 

Da stvar bude još gora, mlada mama, koja ima i starije dete, praktično ne drži volan, već  ga povremeno samo pridrži. Takođe, iz snimka je vidljivo da je ona ovaj ozbiljan prekršaj napravila u gradskom naselju, međutim, nije poznato gde se sve odvilo s obzirom na to da Markovićeva živi na relaciji Cirih-Beograd.

Dok beba okreće volan, ona "pomaže", a kako bi se zaključilo po njenom izrazu lica, deluje prilično ponosno na svog sina.

Međutim, prava buna podigla se na Tviteru gde ovaj video kruži, a pojedini tviteraši prijavili su neodgovorno ponašanje Beokom servisu, tražeći da bude kažnjena. S obzriom na to koji broj pratilaca ima, tviteraši traže sankcije za ovu mamu, jer osim što je ugrozila bezbednost saobraćaja, daje i loš primer drugima.

 

 

- "Ovu osobu prati više od 60.000 ljudi", "Ovo je užasno, užasno!", "Ugrožavanje bezbednosti saobraćaja ko kuća", "Ovo je za ludnicu", "Za zatvor barem", "Za svaku osudu" - nizali su se besni komentari.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike