Britni Spirs zadala porodici novi udarac: Otpratila rođenu sestru na Instagramu, otkriveni detalji njenog postupka

05.01.2022

08:00

0

Nakon 13 godina borbe, želi da svoj život nastavi bez njih

Britni Spirs zadala porodici novi udarac: Otpratila rođenu sestru na Instagramu, otkriveni detalji njenog postupka
Britni Spirs, Profimedia

Britni Spirs je započela novu godinu time što je otpratila svoju sestru Džejmi Lin na socijalnoj platformi Instagram. S druge strane, Džejmi Lin i dalje prati svoju stariju sestru, koja se udaljila potpuno od porodice zbog 13 godina duge borbe za prekid starateljstva koje je njen otac imao nad pevačicom. Izvori sada navode da je ovaj Britnin potez samo dodatno uneo razdor između porodice i nje.

Profimedia
 

Kako izvori navode za strane medije, Britni ne vidi nijedan razlog zbog kog bi oprostila svojoj porodici.

- Britni nema nameru da se pomiri sa sestrom, majkom i ocem niti vidi da bi mogla da ima bilo kakvu budućnost sa njima. Ona smatra da su oni, direktno ili indirektno, uticali na to što je godinama psihički mučena i zaslužni za sve što je prošla - kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

- Oni su dopustili da se sve dešava što se dešavalo, iako su znali da je to povređuje. Ona ne vidi nijedan razlog da im oprosti jer, da nije njenih fanova koji je istinski vole, možda bi još uvek bila pod starateljstvom oca.

Profimedia
 

Izvor je naveo da je Britnina sestra odlučna u tome da izbaci svoje memoare pod nazivom "Stvari koje je trebalo da kažem", ali pevačica ne želi da ima bilo kakve veze sa tim.

- Ona želi da se fokusira na sebe i svoju decu, kao i planiranju venčanja sa verenikom. Napokon se oseća dobro i smatra da joj ne treba porodica koja bi je sputavala.

Profimedia
 

Podsetimo, poslednjih nekoliko meseci, Britni je direktno ili indirektno prozivala članove svoje porodice na društvenim mrežama.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti