Beti Đorđević teška srca o smrti sina i samoći: To je moja velika rana

12.02.2022

13:44

0

Pevačicin naslednik je preminuo od srčanog udara pre devet godina. Vreme njenu tugu nikako nije odnelo...

Beti Đorđević teška srca o smrti sina i samoći: To je moja velika rana
Beti Đorđević Youtube screenshot „Ja mogu sve" RTS - Copyright Youtube screenshot „Ja mogu sve" RTS

Čuvena Beti Đorđević, govoreći o tome da li danas može da živi od muzike, te da li se nekad možda uplašila da će pasti u zaborav, teška srca se osvrnula i na smrt sina.

Porodična tragedija ostavila joj je rane kakve, kako priznaje, ni vreme nije uspelo da zaleči.

- Preskačem razgovore o krajnje intimnim i bolnim temama. Svi znaju šta mi se desilo sa sinom, to mi je veoma teško palo i bolno je. To je moja velika rana i ako neko ima razumevanja, neće dirati moje bolne teme. Neke stvari treba ostaviti u prošlosti - rekla je ona, piše „Informer", a onda i komentariše to što je već dugo sama.

- Ne bih mogla da zamislim sada da imam nekoga pored sebe. Gledam danas i mlade, srljaju u brakove. Najbitnije je da se dvoje nađu, sebi podare dete, brak kao potpis nije bitan, samo posle otežava stvari oko bavljenja papirologijom ako dode do razvoda. Ja sam vam danas, kako se kaže, kućni miš. Najviše volim da budem kod kuće, nikada nisam volela putovanja. Zbog posla kojim se bavim naputovala sam se za dva života. Sad kad vidim kofere već me uhvati mučnina.

Sve je to šou-biznis...

Na pitanje da li danas može da živi od muzike, odgovara:

- To je sve šou-biznis. U našem poslu biti sam je teško, a ja sam toliko sama da ne znam kako sam uopšte opstala. Valjda je reč o tome što sam zaista snimala kvalitetne pesme i sa velikom gospodom autora, koji su fantastični u svom poslu. Pitaju me koji mi je ovo po redu koncert ja zaista ne znam. Imala sam pre početka pandemije jedan, ali ovaj sad je veliki I biće gala.

Pad u zaborav je nimalo ne opterećuje.

- Jednog dana će sigurno nestati sve što sam radila, ali i mnogi drugi nęstaju, to je život. Čovek kad se rodi, osuden je na svoj ciklus i životni vek trajanja. Sada sam snimila novu numeru „Ime mi je ljubav", tako će se zvati i novi album - rekla je Beti za pomenute medije.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike