Milena Radulović i Danijela Štajnfeld uputile podršku Petri Divac: Hvala ti na hrabrom glasu (FOTO)

18.02.2022

09:24

0

Autor: Marija Mitić

Glumice su podelile post posvećen ćerki košarkaša na Instagramu

Milena Radulović i Danijela Štajnfeld uputile podršku Petri Divac: Hvala ti na hrabrom glasu (FOTO)
Milena Radulović Petra Divac Danijela Štajnfeld - Copyright Printscreen/Instagram/Youtube/N1 ATAImages/A.A.

Veliku buru u javnosti izazvalo je priznanje ćerke proslavljenog košarkaša Vlada Divca, Petre, o nepristojnom nabacivanju fudbalera Niša Saveljića, očevog prijatelja, koji joj je slao poruke putem društvenih mreža.

Petra Divac istakla je da će zbog ovoga imati traume celog života, a razumevanje i javnu podršku uputili su joj mnogi, između ostalog i naše poznate glumice Danijela Štajnfeld i Milena Radulović.

Danijela je na svom Instagram profilu napisala Petri poruku podrške koja glasi:

- Petra, hvala ti na hrabrom glasu. U ime svih žena koje trpe i nemaju zaštitu kad progovore, tvoj jedan glas je za sve nas. Nisi sama! Za sve što treba - napisala je Danijela Štajnfeld uz post koji kruži društvenim mrežama, a posvećen je upravo Petri.

- Petra Divac progovorila je o uznemiravanju koje je doživela od očevog prijatelja koji je koristio klasične obrasce manipulacije, široko rasprostranjene kada je ova vrsta uznemiravanja devojaka u pitanju. Posle ovakvih poruka žene uglavnom osećaju grižu savesti, misle da su krive i zatrpaju sve u sebe. Hvala joj u ime svih devojčica i devojaka na hrabrosti i ovako osnažujućem progovaranju i važnim rečima! Ćutanje je gotovo! Hvala ti! - piše u postu koji je podelila i MIlena Radulović.

Printscreen Instagram/mileenaradulovic
Objava Milene Radulović

 

Podsetimo, danijela Štajnfeld je 2021. godine optužila za silovanje svog starijeg kolegu, glumca Branislava Lečića. Nadležni organi su tada reagovali, a nakon istrage i davanja iskaza, tužilaštvo je odbilo da pokrene dalju krivičnu istragu na bazi prijave koju je glumica podnela protiv Lečića i on je oslobođen svih optužbi.

Takođe, Milena Radulović javno je priznala da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja od strane nekadašnjeg profesora glume, Miroslava Mike Antića. On je od tada u kućnom pritvoru, dok suđenje još uvek nije završeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike