Na ovoj fotografiji ima više od 300.000 evra! Detalji proslave rođendana Kristine Mitrović s bogatim verenikom (FOTO)

18.02.2022

07:36

17

Ukrajinac nikako nije štedeo, a u čestitki je naglasio da ona svakako i zaslužuje da dobije sve što poželi

Na ovoj fotografiji ima više od 300.000 evra! Detalji proslave rođendana Kristine Mitrović s bogatim verenikom (FOTO)
ilija - Copyright Instagram printscreen/sixchick

Mezimica Željka Mitrovića, Kristina, je nedavno proslavila 22. rođendan, a verenik Ilija ju je iznenadio brojnim poklonima. Milioner iz Ukrajine i inače ne štedi kada je njegova izabranica u pitanju, ali ovoga puta je nadmašio mnoge muškarce. Proslava u Londonu protekla je romantično, ali veoma skupo.

I najsitniji detalji koštali su po nekoliko hiljada evra.

Kristina Mitrović s verenikom Ilijom Instagram printscreen/Sixchick
 

Ilija je slavljenicu sačekao posebno sređen, u beloj košulji i sivom odelu. Na ruci je nosio „Audemars Piguet" sat, a iz džepa mu je virio „iPhone 13 Pro". Uz aranžman od 501 ruže u obliku srca, flašu dobrog pića, tortu na tri sprata, par se dobro počastio, pa i ovekovečio lep trenutak- pa tako privukao veliku pažnju javnosti.

Proslava rođendana Kristine Mitrović Instagram printscreen/sixchick
 

Naime, obelodanili su putem društvene mreže Instagram delić iz privatnog života na visokoj nozi, a ekipa 24sedam izračunala je koliko je mladi bogataš „iskeširao" za svoju veliku ljubav i to samo u poklonima - a prema hiljadama „vrednoj" fotografiji.

Kristina Mitrović se pohvalila poklonom Instagram printscreen/sixchick
 

1. Šampanjac

Kristina i Ilija nazdravili su čašom šampanjca poznatog brenda, čija samo jedna flaša košta najmanje 300 evra.

2. Slatkiš

Raskošna torta na tri sprata i svećicama s brojem 22, koliko je slavljenica napunila godina, prema podacima dostupnim na internetu samo je duplirala malopre pomenutu sumu, posle koje je, međutim, račun počeo da „skače".

3. Bunda

Kristina se, inače, fotografisala u bundi od činčile - samo „na leđima" je, tako, nosila oko 50.000 evra!

4. Telefon

Da Ilija ugađa i sebi, koliko i verenici, svakako je bilo jasno prema tome što je u džepu nosio telefon od 1.400 evra.

5. Sat

Na njegovoj ruci, s druge strane, sijao je sat od vrtoglavih 176.000 evra!

6. Glavni poklon

Mitrovićeva je, dok je ljubila svog verenika, u rukama držala kutiju sa satom koji je dobila na poklon, ni manje ni više nego brenda „Patek Philippe", optočen sa 48 dijamanta, a koji košta čak 41.907 evra.

7. Srce od ruža

Bogati aranžman od kog se gotovo i ne vidi na čemu je postavljen na „skupoj fotografiji", Iliju je koštao najmanje 1.500 evra.

Kristina Mitrović Instagram printscreen/sixchick
 

Ceh tako iznosi 280.000, a uzimajući u obzir da je slavlje organizovano u Londonu gde su ovakve „sitnice" i te kako skupe, nesumnjivo je da ovaj iznos svakako prelazi i 300.000 evra.

8. Ostali pokloni

U levom uglu fotografije mnogima je, kao i nama, pažnju privukla crna „Cartier-ova" kutija, u kojoj su Kristinu „čekali" ogrlica i prsten. Kada je reč o prstenu, on u sebi sadrži dva emeralda i 242 dijamanata! Cena? Prava sitnica! Ovo zadovoljstvo košta čak 37.290 evra! Za ogrlicu s priveskom od 54 dijamanata je, međutim, izdvojio 7.700 evra.

- Srećan rođendan, moja kraljice. Volim te najviše na svetu i želim da dobiješ sve što hoćeš na ovom svetu, jer ti to istinski zaslužuješ. Ti si moja polovina, koja me svakog dana čini boljom osobom. Volim te, bejbi i jedva čekam da ti uručim poklon - poručio je na Instagramu uz zajedničku fotografiju sa raskošnog slavlja.

Zaljubljeni mladić, budući Mitrovićev zet, jedan je od najmlađih milijardera na svetu. Prema ranijim napisima - često ga nazivaju „naslednikom kralja uranijuma". Sopstveni biznis vodi u Londonu, gde i živi, ali i u UAE. Ima svoj privatni avion, vozače, obezbeđenje, brojne skupe automobile... A ljubav svog života, Kristinu, upoznao je tokom školovanja u Engleskoj.

Bio je jedan od najboljih studenata i govori nekoliko stranih jezika.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike