Gobeljići su iz Italije naručili nameštaj za Katjinu sobu: Pevačica plaća i dve dadilje dok planira povratak na scenu!

24.12.2021

15:45

0

Ideja joj je da što pre ponovo stane pred svoju publiku. Na proleće kreće i sa snimanjem pesama

Gobeljići su iz Italije naručili nameštaj za Katjinu sobu: Pevačica plaća i dve dadilje dok planira povratak na scenu!
Instagram screenshot / katarinagrujic.doll - Copyright Katarina Grujić i Marko Gobeljić Instagram screenhot / katarinagrujic.doll

Katarina Grujić i Marko Gobeljić maksimalno uživaju u prvim danima roditeljstva. Za dolazak bebe Katje pošteno su se spremili, a to ih je prilično i koštalo. Svakako, to novopečenom tati nikako nije stalo na put da obraduje svoju izabranicu posle porođaja.

Tom prilikom, poklonio joj je skupocenu narukvicu, kojom se ona ubrzo i pohvalila na društvenoj mreži Instagram.

Sa druge strane, prema najnovijim navodima, poznati par je opremio kutak za naslednicu naručivši nameštaj iz Italije. Pevačici će oko bebe pomagati i dve dadilje, dok ona planira da se što pre vrati pred svoju publiku.

Instagram screenshot / katarinagrujic.doll
 

Nameštaj iz Italije, dve dadilje...

- Kaći i Marku je ovo prvo dete, jako su uzbuđeni, samo gledaju u bebu. Zaljubili su se u Katju na prvi pogled. Nisu štedeli para da joj opreme sobu, nameštaj je stigao direktno iz Italije, a Kaća je unajmila dve dadilje koje će joj pomagati oko bebe. Jako joj je bitno da u nekog stekne poverenje i da dođe vreme da bez razmišljanja može da im ostavi ćerkicu i ode na nastup. Naravno, tu je i njena sestra Bojana, koja je iskusnija s obzirom na to da ima dete, pa će joj i ona pomoći koliko može - priča insajder za domaće medije.

- Sve je ovo i za Kaću i za Gobelju potpuno novo, još se uhodavaju, ali su presrećni. Njen plan je da se brzo vrati na scenu i već na proleće kreće sa snimanjem pesama, pa će leto, ako sve bude kako treba, provesti radno. Nije ona navikla da sedi u kući, jako voli svoj posao i ne želi da pravi dužu pauzu - tvrdi izvor, prenose domaći mediji pisanje „Sveta".

Printscreen Instagram/ Katarinagrujicdoll
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike