Original ili fejk? Darko Lazić pozirao kao maneken u skupocenoj obući, svi se pitaju odakle mu pare!

12.01.2021

15:30 >> 15:36

0

Pevač je novom fotografijom na Instagramu i odevnom kombinacijom napravio pravu pometnju

Original ili fejk? Darko Lazić pozirao kao maneken u skupocenoj obući, svi se pitaju odakle mu pare!
Copyright Darko Lazić ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Darko Lazić privlači enormnu pažnju javnosti jer je skinuo više od 70 kilograma pomoću posebnog režima ishrane i operacije želuca, a sada praktično ima manekensku liniju. Lazić trenutno uživa u zimskim čarolijama na Kopaoniku sa verenicom Marinom Gagić i sinom Aleksejem, sa kojima je prethodnih dana objavljivao fotografije.

Naime, Darko je poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram napravio pometnju kada je objavio fotku na kojoj pozira, a nemoguće je bilo i ne primetiti čizme poznatog svetskog brenda koje na sniženju koštaju 465 evra, dok su u punoj ceni čak 775 evra.

Ono što je za sada nepoznato jeste da li je u pitanju zaista original obuća, ili je reč o dobroj kopiji.

Prisetimo se samo da su mediji ranije pisali da je Darko u velikim dugovima, a sada kako dugo nije imao nastupe, mnoge zanima i da li je uštekao novac za ovako skupocenu obuću.

– Nisam još vratio dugove, porasli su. Bilo je milion, sada je milion i po. Ali dobro, čim počnem da radim, vratićemo. Bitno je da ja glava na ramenima. Milion i po evra nije nimalo malo – rekao je Darko za „DeToxic”.

Pročitajte još

Ono što je takođe interesantno jeste da se na Lazićevim fotografijama može primetiti i da on nosi skupoceni sat čiji original košta 30.000 evra.

Pre nekoliko dana na jednom nemačkom Instagram profilu objavljena je fotografija kojoj su prikazali razliku između originala i kopije sata. Tada je ukazano da je celokupna postavka sata “mnogo viša u odnosu na original”, da su okviri pevačevog modela urađeni mnogo grublje, kao i da je rastojanje između kućišta i narukvice preveliko.

Printscreen Instagram

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike