Sin Šabana Šaulića nije prisustvovao pomenu, ali je ocu posvetio emotivne reči: Učiniću sve da se odozgo smeškaš (FOTO)

17.02.2022

12:25

1

Autor: Marija Mitić

Porodica Šaulić i veliki broj rodbine, prijatelja i poštovaoca pokojnog pevača, okupili su se danas na Novom groblju u Beogradu povodom tri godine od smrti pevača

Sin Šabana Šaulića nije prisustvovao pomenu, ali je ocu posvetio emotivne reči: Učiniću sve da se odozgo smeškaš (FOTO)
sns_13_godina_27112021_0257 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Porodica Šaulić i veliki broj rodbine, prijatelja i poštovaoca pokojnog pevača, okupili su se danas na Novom groblju u Beogradu kako bi Šabanu Šauliću odali trogodišnji pomen.

Na Šabanovom grobu bili su članovi njegove porodice, udovica Goca i ćerke Sanela i Ilda, dok je sin Mihajlo opravdano odustvovao zbog posla, što je na groblju i rekla Gordana Šaulić.

24sedam
Pomen Šabanu Šauliću

- Mihajlo je opravdano odsutan zbog posla. Vi ste uvek deo naših života, bićete deo naših porodica, njegovog života i karijere. Sve vas je voleo na svoj način. Hvala još jednom što niste zaboravili našeg i vašeg Šabana - ispričala je Goca sa setom u glasu, a Mihajlo je potom na Instagramu ocu posvetio emotivne reči.

- Znam da me gledaš, znam da me čuvaš, osećam da si tu, a nisi, ni jedan dan nije isti, a kamoli godina - počeo je Mihajlo objavu.

 

 

- Tugujem što te nema, tugujem kad te slušam, ponosan kad god ti čujem glas, vidim sliku ili pričaju o tebi i sa tom tugom učim da živim. Budi tu, gledaj i čuvaj, a ja ću učiniti sve da se i odozgo smeškaš i budes ponosan. Tvoj Mihajlo - napisao je Šabanov sin.

Podsetimo, današnjem pomenu prisustvovali su Šaulićevi kumovi - Zorica Brunclik i Miroslav Aranđelović Kemiš, koji su se čvrsto zagrlili sa Gocom, a za njima došli su i Saša Matić, Bane Obradović, Dajana Paunović, Hasan Dudić, Mirko Kodić, Emir Habibović i drugi.

Prisutni su upalili sveće i priložili bukete cveća na grob, dok su Goca i Sanela neutešno plakale pored Šabanovog groba.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike