Udovica Šabana Šaulića se potresnim rečima obratila prisutnima: Otkrila i zašto Mihajlo nije došao (VIDEO)

17.02.2022

10:48

0

Nešto pre podneva pevačev grob posetili su njegovi najmiliji kako bi mu odali počast

Udovica Šabana Šaulića se potresnim rečima obratila prisutnima: Otkrila i zašto Mihajlo nije došao (VIDEO)
saulic_godisnjica_17022022_0053 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Danas se navršilo tačno tri godine otkako je kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, a njegova porodica, prijatelji i saradnici danas su nešto pre podneva izašli na groblje u Aleji zaslužnih građana kako bi se održao pomen. 

Pevačeva supruga Goca Šaulić sve vreme je nemo stajala pored Šabanovog groba dok je rodbina prilazila kako bi joj pružili podršku u ovom teškom momentu.

U jednom trenutku pevačeva žena se obratila prisutnima sa knedlom u grlu.

24sedam
Goca Šaulić

- Mihajlo je opravdano odsutan zbog posla. Vi ste uvek deo naših života, bićete deo naših porodica, njegovog života i karijere. Sve vas je voleo na svoj način. Hvala još jednom što niste zaboravili našeg i vašeg Šabana - ispričala je Goca sa setom u glasu. 

Pomenu su prisustvovali Šaulićevi kumovi Zorica Brunclik i Miroslav Aranđelović Kemiš, koji su se čvrsto zagrlili sa Gocom, a za njima došli su i Saša Matić, Bane Obradović, Dajana Paunović, Hasan Dudić, Mirko Kodić, Emir Habibović i drugi.

Šabanov veliki prijatelj i saradnik Bane Obradović sa osmehom na licu se seća pevača. 

- Veliki prijatelj, kućni prijatelj, veliki pevač i čovek. Mnogo smo se družili privatno. Niko ga nije zaboravio, takvog čoveka jednostavno je nemoguće zaboraviti - kazao je on i rekao svoje mišljenje povodom toga što sebe mnogi pevači etiketiraju kao Šabanove naslednike:

ATAImages/ Antonio Ahel
Goca Šaulić na pomenu Šabanu

- Ja sa 32 godine radnog staža mogu da kažem da Šaban ne može imati naslednika, svi koji kažu to, samo vole sebe. Presuda je čista sramota. On je čovek koji nikome nikada nije naneo nikakvo zlo - rekao je Bane o Šauliću.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike