Trudna Dada Mešaljić! Dirljivom fotografijom saopštila radosne vesti, a svi se pitaju hoće li nastaviti sa "Zvezdama Granda"

15.02.2022

12:25

0

Autor: Marija Mitić

Predivan period u životu pevačice i njenog supruga

Trudna Dada Mešaljić! Dirljivom fotografijom saopštila radosne vesti, a svi se pitaju hoće li nastaviti sa "Zvezdama Granda"
Dada Mešaljić - Copyright Youtube screenshot ,,Zvezde Granda Specijal"

Pevačica Dada Mešaljić Mumić, učesnica takmičenja "Zvezde Granda", u drugom je stanju! Kako kaže, za nju i njenog supruga, kome je "sudbonosno da" izrekla krajem prošle godine, ovo je jedan predivan period.

- Osećaj je zaista neopisiv, mislim da u ovom trenutku niko nije srećniji od mene - iskreno i sa velikim ushićenjem počela je mlada pevačica i dodala:

- Muž je presrećan, prolazimo kroz period koji će se pamtiti čitav život. Bezbroj predivnih poruka stiže svaki trenutak otkako smo saopštili vest. Samo da nam bude živo i zdravo, pol je nebitan zaista.

 

 

Iako su mnogi pomislili da će Dada zbog trudnoće odustati od daljeg takmičenja, to se neće dogoditi.

- Bez obzira na ove novosti, ja idem dalje, nastavljam da se borim i daću sve od sebe. Ovo me je samo ojačalo, sada sam dva u jedan dobila sam pojačanje. Sa mentorkom se redovno čujem oko priprema za naredni krug, upućena je naravno - kaže pevačica i dodaje da joj neće biti problem ni ako se u finalu "Zvezda Granda" nađe sa velikim trudničkim stomakom.

 

 

- Meni to uopšte ne predstavlja problem, a finalu se svakako nadam, nisam više skromna kada je to u pitanju - kaže Dada za Grandonline.

Inače, pevačica je lepe vesti podelila i na Instagramu uz fotografiju testa za trudnoću kao i garderobe koju je već pripremila za prinovu.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike