Udala se Dada Mešaljić! Sve vreme venčanja prekidala matičarku: Isplivale prve fotografije! (FOTO)

31.12.2021

12:14

0

Mlada pevačica nije skidala osmeh sa lica, kao i njen izabranik Jasmin

Udala se Dada Mešaljić! Sve vreme venčanja prekidala matičarku: Isplivale prve fotografije! (FOTO)
Dada Mešaljić - Copyright Instagram screenshot / dadamesaljic

Dada Mešaljić i njen dugogodišnji partner Jasmin Mumić „stali su na ludi kamen", što je po svemu sudeći mlada pevačica jedva čekala. Sve vreme venčanja, sudeći po njenim objavama na Instagramu, prekidala je matičarku ponavljajući sudbonosno „da", što je nasmejalo kako njenog izabranika, tako i okupljene.

- Gladna sam - rekla je takođe u jednom trenutku, ali ne skidajući osmeh sa lica.

Prvim fotografijama privukla je ogromnu pažnju javnosti i čestitke su počele da joj pristižu sa svih strana. I Valentina Kuzmanović joj je poželela mnogo sreće, na čemu joj se lepa mlada brzo zahvalila.

Instagram screenshot / dadamesaljic
 

Venčanica joj je stajala kao salivena.

- Gospodin i gospođa Mumić - potpisivala je fotografije na pomenutoj društvenoj mreži i više nego dobro raspoložena pevačica.

 

 

Podsećanja radi, Dada se sredinom meseca pohvalila vereničkim prstenom.

Domaća publika ju je zavolela zbog energije tokom nastupa, harizme i humora koju poseduje, a izabranik ju je podržao da se ponovo prijavi za talenat-šou.

- Naravno da me podržava. Imala sam tu sreću da, pored svega ostalog što me je privuklo kod njega, me podržava u tome da se bavim ovim poslom. A znamo da je ovo profesija puna predrasuda i koju će retko ko podržati. Doduše, ne znam zbog čega jer posao nema veze sa tim kakva je neko ličnost. Koliko mi je bilo bitno da me podržava u tome da postanem pevačica, bilo mi je važno i da me prihvati takvu kakva jesam. Na kraju, citiraću Balaševića: „Samo retki nađu retke". Oduvek mi je to bio najlepši citat, a sada se konačno mogu i pronaći u njemu - ispričala je Dada ranije za 24sedam

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike