Lagala sam muškarce, bila sam isfrustrirana! Nataša Bekvalac iskreno o vezama: Bila sam zahvalna i na "ostacima" ljubavi

12.02.2022

22:20

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica je prokomentarisala sa kojim se strahovima suočila kada je nova pesma u pitanju, ali i sa čime se bori u vaspitavanju ćerki

Lagala sam muškarce, bila sam isfrustrirana! Nataša Bekvalac iskreno o vezama: Bila sam zahvalna i na "ostacima" ljubavi
Screenshot_2 - Copyright Printscreen RTV Pink

Nataša Bekvalac nedavno je objavila novu pesmu "Tajne" koja za sada ostvaruje neverovatan uspeh. Kako se u pesmi govori o lažima i tajnama partneru u ljubavnom odnosu, pevačica je otkrila da je i ona svojim izabranicima lagala o sebi i svojoj prošlosti, što jo se sada čini kao greška.

- Da, naravno da sam lagala u ljubavi. Skoro isto kao i u pesmi. Često sam želeći da napravim bolju sliku o sebi lagala ili prećutkivala, a zaista nije trebalo. Uvek sam imala strah ili osećaj da nisam dovoljno dobra, bila sam strašno nesigurna. isfrustrirana i od izmišljotina koje su o meni uvek kružile, često sam bila zahvalna i na ostacima ljubavi. Trebalo mi je puno vremena da zavolim sebe, počenem da poštujem svaki moj korak i oslobodim se nesigurnosti. Zamke koje sami sebi napravimo često su one iz kojih ne možemo da izađemo, isto je i sa lažima - kaže Nataša za Skandal i otkriva da je strepela od loših komentara na konto nove pesme.

ATAImages/ A.A.
Nataša Bekvalac

- Ja sam na osudu naviknuta, takoreći istrenirana. Imala sam strah i tresla se kao prut od prvog trenutka kada smo pesmu pustili. Znala sam da će biti ekstremno u ovu ili onu stranu. Ispostavilo se da je mnogo više ljudi koji je razumeju i ne mogu vam opisati koliko sam srećna zbog toga.

Pevačica koja je nebrojano puta u ljubavi doživela fijasko, tvrdi da se više ne okreće iza sebe i ne sumira prošlost, već živi u sadašnjem trenutku.

- Retko unazad gledam, retko se osvrćem. Život je stvarno predivan i tako brzo prolazi, greota je propuštati sadašnje trenutke, osvrćući se na one koji su već prošli. Radila sam najbolje što sam u tom trenutku umela, to je put koji je bio namenjen samo meni i na svaki svoj korak sam veoma ponosna.

Antonio Ahel/ATAImages
Nataša Bekvalac

Na pitanje da li misli da će se ikada ponovo zaljubiti, Nataša je optimistična.

– Božeee, pa valjda ima nade, ne znam. Život uvek piše najbolje režije, a ja u njega beskrajno verujem.

Kako je majka male trogodišnje Katje ali i tinejdžerke Hane, Nataša je prokomentarisala i kako se bori sa pubertetskim "bubicama".

– Zaista nije lako biti mama tinejdžerke. To je doba kada su deca najosetljivija, veoma radoznala, često ispipavaju granice i prelaze ih. Ono na čemu insistiram je da budemo otvorene i iskrene jedna prema drugoj. Imamo periode kada nam ide, ali i periode koji su stresni, gde je potrebno puno razgovora, strpljenja i razumevanja. Mi imamo dobre i zdrave temelje, ali jedva čekam da pubertet prođe.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike