Tanja Bošković potpisala donorsku karticu! Objasnila i kako se odlučila na ovaj korak

12.02.2022

12:49

0

Glumica je podržala peticiju o transplataciji, „Donorstvo je herojstvo“, pa zatim održala svima i veliku lekciju o današnjim vrednostima

Tanja Bošković potpisala donorsku karticu! Objasnila i kako se odlučila na ovaj korak
Tanja Bošković ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Tanja Bošković podržala je peticiju o transplataciji organa „Donorstvo je herojstvo“ pa u „Uranku" objasnila zašto je potpisala donorsku karticu.

- Jako je plemenito kada shvatimo da, onog časa kad krenemo na put ka Gospodu, tamo gde odlazimo organi nam neće više biti potrebni, a nekome mogu doneti život na ovoj zemlji – rekla je poznata glumica.

- Dati, učiniti nešto za drugu osobu je osnovna stvar koju svi treba da uradimo - dodala je zatim, pa onda i držala javnosti važnu lekciju o današnjim vrednostima.

Čovek sebi mora da postavi jedno pitanje!

- Ova civilizacija je ponudila „ja“ kao početak, sredinu i kraj svega, a to nije dobro. Dozvoljene su laži, manipulacije, čak je to prihvatljivo ponašanje ljudi i pojedini smatraju da su mnogo pametni kada nekoga prevare.

- „Zakazali" smo kao roditelji, nismo našoj deci uspeli da prenesemo smisao našeg postojanja, a to je da ljubimo svoga bližnjega i učinimo ovaj svet boljim. Čovek sebi mora da postavi moralno pitanje: „Šta mogu da učinim za drugog i kada ništa ne mogu za sebe?" – zaključila je Tanja.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike