Tanja Bošković tvrdi da njoj niko nije zavideo, ali ona jednoj koleginici jeste i to na ovoj ulozi!

09.11.2020

21:51 >> 22:05

0

Autor: M. Gudžulić

Iako, kako je istakla, nije sigurna da li sada uopšte postoji nešto za šta bi mogla da kaže - baš to želim da igram, nije joj bilo baš svejedno što se n

Tanja Bošković tvrdi da njoj niko nije zavideo, ali ona jednoj koleginici jeste i to na ovoj ulozi!
Tanja Bošković ATAImages/Antonio Ahel

Uprkos šuškanjima da su joj pojedine koleginice zavidele na silnim ulogama, te kostimima šivenim samo za nju, Tanja Bošković uopšte ne uzima zdravo za gotova. Glumica, naime, tvrdi da tako nešto nikada nije osetila, dok je ona sama, pak, zavidela Dari Džokić, pošto joj je dodeljena Marija Stjuart.

– Ne, ne, nikada nisam osećala da mi neko zavidi. Ali, da, priznajem da sam imala veliku sreću, što se uloga tiče. Zaista nema razloga da mi se zavidi, naprotiv. Istovremeno, ne znam da li je ostalo išta za šta bih sada rekla: baš želim to da igram. Ali jesam ja zavidela Dari Džokić kad je dobila Mariju Stjuart. Ali bila je to bela zavist, radovala sam se njenom uspehu – rekla je Tanja.

– Ja sam svoju prvu dramu na televiziji odigrala s Gagom. Svi su me oni znali i svi su pokazali veliku ljubav. Ali najudobnije sam se osećala sa Đuzom i Perom. A tu su već bile moje drugarice s klase Ljilja Dragutinović, Gorica Popović… Aljoša Vučković me je jako voleo i to je pokazivao. S druge strane, Feđa Stojanović me nije voleo, izrazito me nije voleo, do dana današnjeg me ne voli. Ali otvoreno. I to je deo šarma Ateljea 212. To nije bilo skrivano. U stvari, nije bilo nikakvih skrivenih stvari i meni je to očaravajuće. U Jugoslovenskom dramskom vi nikada niste znali da li vas vole ili ne vole, nego su uvek bili veoma ljubazni. Ovde nije bilo te vrste ljubaznosti. Ovde su me obožavali i jedan Milutin Butković i Taško Načić. S ljubavlju, pažnjom i nežnošću su me dočekivali i vodili – gogala je glumica, kojoj se oduvek u Atelju 212 sviđala jedna vrsta razbarušenosti koja u JDP-u nije postojala.

Inače, kako je jednom prilikom otkrila, ona nema iskustva sa partnerskom ljubavlju jer je zaljubljena u pozorište.

– U partnerskoj ljubavi imam slabo iskustva. Ja sam zaista zaljubljena u pozorište. Jednom kad sam prosila jednog od svojih momaka, odbio me je rečima da sam ja udata za pozorište i da i ne pokušavam da se udajem. Dobro sam ga shvatila i iz toga izvukla naravučenije. Nisam se mnogo ni petljala s tim. Celo svoje srce, svu svoju emocionalnost mogla sam da zaposlim u pozorištu i na filmu, i više mi ništa drugo nije bilo ni potrebno – ispričala je Tanja.

Pročitajte još:

Tanja Bošković: Zaprošena sam samo u predstavi, ljubavna pisma mi niko nije pisao, a plakala sam kad me niko ne gleda!

„Majstori“ proslavili 40 godina u novom ruhu, Tanja Bošković: Tih 17 noći smo svi zajedno proveli

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Puls online

Najčitanije Vesti