Đanijeva žena bila i na kontroli, pa otkrila detalje svog zdravstvenog stanja: Cela porodica je uz mene!

12.02.2022

11:49

0

Supruga Radiše Trajkovića Đanija nedavno je operisana po hitnom postupku, pošto joj je dijagnostikovan tumor bubrega

Đanijeva žena bila i na kontroli, pa otkrila detalje svog zdravstvenog stanja: Cela porodica je uz mene!
nina_nikola_trajkovic_02122020_0008 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Slađana Trajković, žena poznatog pevača Đanija, nedavno je operisana pošto joj je bio dijagnostikovan tumor bubrega. Trenutno, dobro se oporavlja, a kako je naglasila posle kontrole, sasvim se dobro oseća i nema ni razloga da klone duhom, jer je porodica non-stop uz nju.

- Super se osećam, hvala Bogu, super sam, zaista. Juče sam bila na kontroli, sve je u savršenom redu. Svi uz mene, naravno, cela porodica, divni su prema meni, čudno je možda reći, ali ja se stvarno osećam prelepo - počela je Slađa za „Pink.rs", pa se zatim osvrnula na lažne napise o njenom stanju, koji su je i te ako iznenadili.

Šokirani smo!

- Malo smo svi šokirani naslovima koji kruže po novinama, ja sam malo i oguglala, ali naslovi pojedinih izdavača i urednika su mi van svake pameti. Ne shvataju da ja imam i porodicu, starije ljude u porodici, kao i dete od 16 godina koje mora da čita te naslove. Da su istiniti, pa i da razumem, ali to je sve užasna izmišljotina.

 

 

- Baš sam sinoć imala bespotrebnu traumu sa Sofijom, ona je devojčica u pubertetu, 16 godina, ide u školu, kaže: „Mama, treba neko da me pita, šalje poruke, da me sažaljeva bez potrebe, kad ja znam da tebi nije ništa..." Što i jeste tako. Ja nisam ni obratila pažnju, ali užasan mi je taj naslov - objasnila je ona.

- Ništa nikada nisam slagala, odmah sam rekla kako strvari stoje, ali ne volim kad se dodaju gnusne laži na priču. Verujete mi, stvarno se super osećam. U savršenom redu se oporavljam, hvala Bogu. Kad operišete zub i izvadite ga, pa nije jednostavno, a kamoli ova operacija... Takva je procedura, nije jednostavno, ali ne kukam uopšte, nema potrebe da klonem, okružena sam decom, unuci, drugo na putu... Šta ćeš bolje? Glava je na ramenima, sve ostalo je iza mene - dodala je.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike