„Ubij se, molim te, ne zagađuj nam vazduh" Zorannah pokazala svoj inboks: Samoubistvo jutjuberke je slomilo (FOTO)

09.12.2021

16:35

0

Poznata modna blogerka i sama se bori s oštrim kritikama...

„Ubij se, molim te, ne zagađuj nam vazduh" Zorannah pokazala svoj inboks: Samoubistvo jutjuberke je slomilo (FOTO)
Zorannah Stefan Tomasevic/ATAImages - Copyright Stefan Tomasevic/ATAImages

Modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, pošto je saznala za tragičnu smrt mlade jutjuberke Kritine Kike Đukić, pokazala je sadržaj svog inboksa pa mnogima „zapušila usta". Šokirana time što je tako mlada devojka podigla ruku na sebe posle dužeg vremena „bulinga", naglasila je koliko je u stvari važno imati uvek na umu da se iza ekrana nalazi osoba - od krvi i mesa.

- Jedan mladi život je sinoć ugašen, da li zbog poruka koje je dobijala ili nečega drugog nikada nećemo znati. Ai umesto što nekoga vređate, pretite smrću, ulazite u njihovu intimu, nalazite mu mane i mrzite nekoga koga niti poznajete niti vas njegov život dotiče, razmislite da li umesto da pokvarite nekome dan, kako možete da ga ulepšate. Nikada ne znate ko se sa kakvim demonima bori u sebi i da li to nešto što kažete i napišete u datom trenutku može da bude sitnica koja „trigeruje" nekoga da kaže: „E, sad mi je dosta, ne mogu više" - poručila je Zorannah, koja je, takođe, pokazala i kakve su njoj poruke stizale u proteklih godinu dana.

Instagram screenshot Zorannah
 

„Da poživiš 200 godina s najtežim oblikom kancera?!"

Blogerka se, kao što je i poznato, često nalazi na meti javnosti. U okviru svojih Instagram storija je sada pokazala sa kakvim se rečima samo ove godine borila.

Od toga da je glupa, k*rva, do želja da se ubije i „ne zagađuje normalnima vazduh", da je smeće, da joj najmiliji poginu, da „još 200 godina poživi ali s najtežim oblikom kancera"... Samo su neke od gnusnih poruka s kojima se bori.

- Ovo su samo neke od poruka koje su meni stizale ove godine... - pokazala je ona, skrhana bolom zbog mlade Kristine koju je sajber nasilje „oteralo" u smrt.

Instagram screenshot Zorannah
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike