Severinu žestoko napali jer snima spot na lokaciji gde je nestao Matej: Sramota što je ovo uradila

10.02.2022

20:40

6

Mišljenje građana Hrvatske jeste da je pevačica preterala što je odlučila da snima spot baš u ovom delu srpske prestonice

Severinu žestoko napali jer snima spot na lokaciji gde je nestao Matej: Sramota što je ovo uradila
Severina Vučković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Severinu Vučković izazvala je bes svojih sugrađana dolaskom u srpsku prestonicu. Već mesecima unazad je bije loš glas zbog odnosa sa bivšim partnerom, a novim postupkom je zgrozila sve. 

Onog trenutka kada je osvanula vest u medijima da je pevačica u srpsku prestonicu došla kako bi snimila spot za pesmu i to na lokaciji jednog beogradskog kluba koji se nalazi na samo nekoliko desetina metara od mesta na kojem je krajem decembra nestao Splićanin Matej Periš, za kojim se i dalje traga, pevačicini sugrađani su ostali šokirani, a za Vučkovićevu nisu štedeli reči. 

ATAImages/Antonio Ahel
Severina

 

Državljani Hrvatske žestoko su osudili i negodovali pevačicin postupak ističući da ih je sramota što je ona njihova sugrađanka

- Sad ću otvoreno, ove me je čisto sramota što je iz Hrvatske. Dno dna je ovo što je napravila, nakon što joj je sugrađanin nestao, a bio je ovde. Ona dođe ovde da se zabavlja i snima. Ne znam šta reći... Nema ta obraza i morala, a lažno priča da ima. Ostani tamo napokon i više se ne vraćaj. Tamo je tvoj pravi dom i otadžbina - napisao je jedan građanin Hrvatske ispod članka objavljenog na jednom portalu.

Printscreen
Severinini sugrađani napali pevačicu jer je došla da snima spot na lokaciji gde je nestao Periš

 

Bilo je i onih koji su ubeđeni da je Severina na ovaj način htela da odradi sebi reklamu.

- Opet ona po onome da je i loš PR dobar za karijeru. Ne razumem je, naizgled je inteligentna osoba, ali stalno vuče sulude poteze, i na privatnom i na poslovnom planu. Ko neki poremećaj ličnosti. Šta, dovukla se u Srbiju, pa baš u Beton halu? - dodao je drugi.

Inače, Severina je spot snimala skoro 14 sati, a iz poznatog prestoničkog lokala izašla je potpuno neprepoznatljiiva. 

 

Na sebi je imala krem komplet trenerku, crnu zimsku jaknu, na glavi je nosila kapuljaču, a lice je sakrila tamnim naočarima za sunce i crnom zaštitnom maskom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike