Ko usporava istragu protiv Severine za pretnje svedocima: Pomažu joj kriminalci?

13.01.2022

19:06

0

Prema pisanju tamošnjih medija, pevačica je ucenjivala apsolutno sve stručnjake i službenike koji su na bilo koji način uključeni u njenu borbi za starateljstvo nad detetom, ali do sada povodom ovoga nije bila saslušavana

Ko usporava istragu protiv Severine za pretnje svedocima: Pomažu joj kriminalci?
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

U najnovijem izdanju Hrvatskog nedeljnika se navodi da hrvatski USKOK (ured za suzbijanje organizovanig kriminala) još nije procesuirao slučajeve u kojima je pevačica Severina osumnjičena za pretnje seksualnom ucenom i zastrašivanje svedoka i čiji iskaz bi mogao uticati na ishod sudskih sporova koje pevačica vodi sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem oko starateljstva nad njihovim sinom Aleksandrom.

Kako je ranije pisao Nacional, Severina je, vređala i ucenjivala jednog sudskog veštaka, a direktorka jedne osnovne škole u Zagrebu javno je potvrdila da je dobijala pretnje od pevačice.

Antonio Ahel/ATAImages/YouTube
Severina Vučković, Milan Popović

 

Osim toga, navodi se da je brojno osoblje u sistemu obrazovanja, zdravstva i socijalne pomoći, koji iz straha ne žele javno da istupaju i govore o svojim iskustvima sa poznatom pevačicom.

Severina se javno obračunavala sa Gordanom Buljan Flander, osnivačem Poliklinike za zaštitu dece grada Zagreba, koja nije mogla izdržati napade pevačice. Kako bi od dalje hajke spasla barem Polikliniku i njene zaposlene, Flander se povukla, nakon čega je postala predmet istrage istih pravosudnih tela.

Antonio Ahel/ATAImages
Severina Vučković

 

Prema pisanju pomenutog hrvatskog medija, Severina je ucenjivala apsolutno sve stručnjake i službenike koji su na bilo koji način uključeni u njenu borbi za starateljstvo nad detetom. Do danas Severina nikada nije bila zbog toga uhapšena niti ispitivana u svojstvu osumnjičene osobe.

- S obzirom na to da je Severina upoznata sa raznim privatnim pojedinostima osoba koje ucenjuje, moguće da joj u svemu pomažu i pojedinci iz kriminalnog miljea - navodi se u pomenutoj mediju. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike