Severina ima stan na obali mora: Vredi više od pola miliona evra, a sad su njene komšije razvezale jezik

13.01.2022

09:28

1

Oni su otkrili kako doživljavaju komšinicu, a mišljenja su oprečna

Severina ima stan na obali mora: Vredi više od pola miliona evra, a sad su njene komšije razvezale jezik
Copyright Severina Vučković, Foto: ATAImages/ A.A.

Pevačica Severina Vučković poseduje luksuzan stan u Splitu smešten na samoj obali mora, tik uz jednu od najpoznatijih plaža u ovom delu Dalmacije.

Ova luksuzna nekretnina nalazi se u naselju Žnjan, koje slovi za jedan od najluksuznijih kvartova Sevinog rodnog Splita, pa je samim tim i mamac za poznate ličnosti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Ono što je posebno interesantno jeste da se zgrada u kojoj je i njen stan nalazi u ulici koja je dobila ime po rimskom papi Jovanu Pavlu Drugom, koji je na tom prostoru održao i govor prilikom posete Splitu 1998. godine. 

To je potvrdila i sama Splićanka u svojoj objavi na Instagramu za Vaskrs prošle godine.

- Stojim na svojoj terasi, u Ulici Jovana Pavla Drugog. Bio je moj najdraži papa. Krst je postavljen na mestu gde je prvi put održao govor u Splitu. Krst je na vrhu malo zarđao, ne vidiš ga odmah jer se već uklopio u sredinu, krošnje ga od dole pokušavaju prekriti, ali odoleva vremenu i stoji pravo - pisala je tada pevačica, pa nastavila:

- Kao moj podsetnik da su sva zla i nevolje prolazne. Neka vaskrsne sve poljuljano i pretvori se u radost života i pozitivne vibracije - napisala je tada Seve u opisu fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Kako piše "Kurir", cena stanova u tom delu Splita, koji su nešto manji od 100 kvadrata, se kreće i do 650.000 evra, u zavisnosti od kvadrature i lokacije, a pevačicin se nalazi u jednoj od najatraktivnijih zgrada.

Komšije iz Sevrinine zgrade su imale poprilično oprečna mišljenja o slavnoj komšinici.

- Skoro je promenila prezime na interfonu iz Kojić u Vučković. Tada nam je bilo jasno da se stvarno razvela. Majka joj češće dolazi ovde nego ona, bude najviše tu preko leta i za Uskrs i druge praznike - rekao je komšija Mario i dodao:

- Valjda se uželi rodnog kraja pa dođe. Uvek se javi kad je sretnem u prolazu, fina je. Nekoliko puta sam video da je s njom bio i njen bivši muž Igor Kojić s njenim sinom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Komšinica Antonija nije delila mišljenje svog komšije, ali je otkrila neke zanimljive detalje iz života pevačice.

- Videla sam je nekoliko puta, ali nešto je bila neraspoložena, meni nije prijala. Majka joj je pristojna žena. Jednom je, sećam se dobro, stajala dugo pred krstom pape Jovana Pavla Drugog i kao da se molila i meditirala, gledala je u nebo. Tada je imala velike probleme oko starateljstva nad sinom - rekla je Antonija, pa dodala da je njen bivši verenik Milan Popović imao velike planove za ovaj kraj.

- Rekao je da će kupiti Žnjan, pa da će on to sve srediti, tako sam čula. A sad da li je ili nije - u to ne bih ulazila - završila je ljubazna Severinina komšinica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike