Slobina Jelena žestoko udarila na Jovanu Jeremić, a voditeljka još gore uzvratila: Nek ide kod psihijatra! Na ovu svađu su svi zaboravili!

02.07.2024

08:30

7

Uvrede su se nizale sa obe strane, a u lom je upletena i Kija Kockar

Slobina Jelena žestoko udarila na Jovanu Jeremić, a voditeljka još gore uzvratila: Nek ide kod psihijatra! Na ovu svađu su svi zaboravili!
Ilustracija - Copyright ATAImages/G.G./A.A.

Supruga Slobe Radanovića, Jelena, početkom 2022. godine upala je u ozbljnu svađu sa voditeljkom Jovanom Jeremić, nakon što ju je isprozivala na Instagramu. 

Jelena je Jeremićevu nazvala "spodobom", ali voditeljka joj je ubrzo još žustrije odgovorila.

Instagram printscreen/jeja.djuricanin
 

- Ima li išta ogavnije i poremećenije od ove spodobe? Čovek nije video decu tri godine, ovaj psiho brblja o sebi i hrani svoj ego - napisala je tadašnja Slobina verenica, a danas supruga s kojom ima sina Damjana.

Na njen komentar je Jeremćeva vrlo spremno odgovorila: 

- Verenicama muškaraca koje nemaju svoju profesiju, takođe ime i prezime, već su samo verenice svojih muškaraca, a ne ličnosti same za sebe neću davati publicitet. Ne znam ko je osoba niti me dotična interesuje. Najvažnije je da se čoveku pomogne da pronađe svoju decu i ja uveliko radim na tome - rekla je Jovana za Kurir, pa je kroz pesmu dočarala novonastalu situaciju o kojoj se polemiše: 

ATAImages/Antonio Ahel
Jovana Jeremić

 

- Dok drugi pričaju o meni, a znate onu staru „Miševi često zbore o lavu, miševi tuđe živote vode. Al su bez daha od svoga straha. Lava ne vole. Al mu s edive. I miš nikada neće da prizna kako se lavu iskreno divi. Miš sanja često slavu i presto. Al gricka, šuška i tako živi. Pričaju kako poznaju lava i da su jači, bezbrižno leže, al čim se lavlja pojavi glava nastane tajac, pa se razbeže. Spori, a misle kako su brzi, u svojoj zlobi miševi trunu, neko je rođen samo da mrzi, a neko rođen da nosi krunu“ - izrecitovala je voditeljka pesmicu Nedeljka Popadića.

Foto: ATAImages/ A.A.
Sloba i Jelena Radanović

Jeremićeva se ovde nije zaustavila, te je u okviru svog izlaganja spomenula i Slobinu prvu suprugu Kristinu Kiju Kockar:

- Još nešto. Ako već traži popularnost neka se ugleda na Slobinu prvu ženu Kiju Kockar koja ima ime i prezime za razliku od nje, i javna je ličnost u odnosu na nju, a ako pak ima kompleks niže vrednosti u odnosu na Kiju jer je Kijina senka, neka ide kod psihijatra. Veliki pozdrav od male koja čini čuda - rekla je Jovana, pa žustro nastavila:

24sedam/Nenad Vujanović
Kija Kockar

- Nisam joj ja kriva što je u Kijinoj senci, pa frustracije leči na drugim uspešnim i ostvarenim ženama koje imaju ime i prezime i nisu ničije verenice nego ličnosti za sebe. U ovom sluačaju se kaže "on je muž Jovane Jeremić", a ne obrnuto "verenica Slobe Radanovića".

Podsetimo, svađa je počela zbog priče jednog Beograđanina na televiziji, koji je tvrdio da mu je bivša supruga bez njegovog pristanka na drugi kraj sveta odvela ćerkice koje nije video u tom trenutku tri godine.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike