"Imali smo jednu tenzičnu situaciju..." Luna i Marko progovorili o odnosu sa Anabelom

09.02.2022

17:01

0

Autor: Marija Mitić

Na poslednjim porodičnim okupljanjima gde je bio Marko falila je samo Anabela i obrnuto, što je podgrejalo sumnje da oni nisu izgladili odnose

"Imali smo jednu tenzičnu situaciju..." Luna i Marko progovorili o odnosu sa Anabelom
marko - Copyright ATAImages/ A.A.

Poznato je da Anabela Atijas nije bila u dobrim odnosima sa svojim zetom, suprugom ćerke Lune, Markom Miljkovićem, a oni dugo nisu viđeni u javnosti zajedno niti su jedno o drugom govorili, čime su podgrejali sumnje da se nisu pomirli posle brojnih svađa i razmirica.

Naime, na poslednjim porodičnim okupljanjima gde je bio Marko falila je samo Anabela i obrnuto, što je podgrejalo sumnje da nisu izgladili odnose, zbog čega su Marko i Luna odlučili da o ovoj temi koja intrigira mnoge govore u javnosti.

ATAImages/ G.G.
Luna i Marko Miljković

- Imali smo jednu situaciju, ali sada nemamo puno tenzija, niti puno priče, nas vezuje Mia Miljković i to je to. Svi smo fokusirani sada na nju i da ona bude dobro. Bila je jedna baš tenzična situacija, ali neću da pričam šta i kako - rekao je Marko za Kurir, na šta se Luna nadovezala:

 

ATAImages/Antonio Ahel
Luna i Marko Miljković sa Anabelom Atijas

- To je bilo na početku kada se Mia tek rodila, sada nema potrebe za tim. Sada smo krenuli dalje, naš fokus je naše dete. Nema potrebe da se vraćamo tim ružnim stvarima - rekla je Luna.

Podsetimo, i Anabela se pre nekog vremena osvrnula na odnos sa Miljkovićem.

- Nema potrebe da se ljudi više zamaraju time da li smo mi dobro ili nismo. Ko je pametan može da shvati da to treba da funkcioniše s obzirom na to da smo usko spojeni svi, da imamo devojčicu koju svi neizmerno volimo, tako da ne vidim potrebu da objašnjavam u detalje - izjavila je ona nedavno za Telegraf.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike