"Ima momenata kad se ugojim..." Anabela o pogrdnim komentarima: Više ne smemo ni dostojanstveno da starimo!

01.02.2022

19:39

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica ističe da je zadovoljna svojim izgledom, ali i da nikada nije težila ka savršenstvu

"Ima momenata kad se ugojim..." Anabela o pogrdnim komentarima: Više ne smemo ni dostojanstveno da starimo!
Anabela Atijas, Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Anabela Atijas odavno je oguglala na negativne komentare koji se obično kod svake poznate ličnosti u nedogled nižu, kako na njihovim profilima na društvenim mrežama, tako i na ostalim platformama.

Iako ima momente kada se ugoji i slično, pevačica je zadovoljna sobom. Ipak, ističe da joj se nimalo ne dopada što je izgled poznatih ličnosti stalno na meti komentara, te joj se čini da više nije moguće ni "dostojanstveno stariti".

Antonio Ahel/ATAImages
Anabela Atijas

- Generalno je tako sa ženama koje su smatrane lepoticama, žao mi je samo što nemomo dozvolu da dostojanstveno starimo, a onda ako opet nešto uradiš sa sobom onda si zbog toga loš, tako da nije lako ugoditi narodu, ali šta je tu je... Čitam nešto na konto toga i o Sari Džesiki Parker, ljudi razočarani, bože sačuvaj, a žena je samo odlučila dostojanstveno da stari - rekla je pevačica u emisiji "Grand news" i dodala da nikada nije težila savršenstvu.

ATAImages/ A.A.
Anabela Atijas

- Ima momenata kad se ugojim, ima dana kad pripazim i dovedem liniju do toga da sam ja zadovoljna, nisam nikada težila savršenstvu, jer nisam tip koji robuje nečemu, uživam u hrani i ne bih mogla da se odreknem ničega, tako da mislim da je teško generalno devojkama sa mnom, a opet nije ni meni lako, reći će: "Vidi ova pomamila se, a ima ćerke, poludela baba", a meni je to kul, jer znači da ih nervira što se ja tako dobro držim - zaključuje pevačica.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti