Tragična ispovest Vanese Brajant: Kako sam u stvari saznala da sam ostala bez muža i deteta

26.10.2021

06:15

0

Otkako joj je asistent pokucao na vrata u 11.30 sati tog kobnog dana, klupko je krenulo da se odmotava...

Tragična ispovest Vanese Brajant: Kako sam u stvari saznala da sam ostala bez muža i deteta
Vanesa Brajant Profimedia - Copyright Profimedia

U iskazu akonto tužbe protiv okruga Los Anđeles, Vanesa Brajant se prisetila kako je u stvari saznala da su njena ćerka Đijana i suprug, čuveni košarkaš Kobi, poginuli u helikopterskoj nesreći krajem proteklog januara. Kako do sada o ovome nikada nije pričala - privukla je ogromnu pažnju javnosti, pa iznova kod mnogih i probudila tugu. Prijatelji i porodica, poput brojnih fanova, teško su se pomirili sa činjenicom da ih više nema, a sa druge strane, udovica je objasnila i zašto je uopšte podigla tužbu od koje ne odustaje.

Oko 11 mi je pokucao na vrata...

Vanesa je počela tako što je izjavila da joj je kobnog dana asistent pokucao na vrata oko 11.30 ujutru, sa rečima da se dogodila nesreća koju je preživelo petoro, ali da ne zna da li su tada trinaestogodišnjakinja i sportista dobro. U isto to vreme, inače, „TMZ" je pustio vest da je Brajant poginuo, što je svakako navelo javnost da se od njega oprašta onlajn.

Ona je, međutim, pokušavala da dobije Kobija telefonom. Kako nije uspevala, pozvala je majku da joj pričuva decu, dok ona dobro ne proveri o čemu se radi.

- Od tog trenutka nisam ispuštala telefon iz ruku. Čekala sam da mi neko nešto javi, a komentari „počivaj u miru" su se već gomilali - rekla je, prenosi „E!News" pa nastavila o tome kako je pokupila ćerku Nataliju sa časa, dok su nadležni, sa druge strane, čuvali sve informacije za sebe, svesni da će morati da vozi sat vremena dok ne dođe na razgovor.

Preko telefona nisu hteli ništa da joj kažu verujući da to i nije u redu.

Stigli smo oko pola dva...

Generalni menadžer „Lejkersa" Rob Pelinka ju je na kraju odvezao do policijske stanice zajedno s Natalijom. Oko pola dva popodne su stigli. Kratko su čekali, a zatim i saznali strašne vesti. U strahu da neprimereni sadržaj procuri u javnost, zamolila je nadležne za dodatno obezbeđenje.

- Ako ne možete odmah da mi ih vratite, molim vas, ne dajte da ih fotografišu. Osigurajte prostor, molim vas - rekla im je.

- Ne brinite, sve je pod kontrolom - uveravali su je.

- Ko zna šta su sve pretrpeli. U kakvom je stanju samo odeća bila, mogu samo da zamislim... Ali ne mogu i to da neko plasira takav sadržaj - ispričala je, pa ujedno i objasnila da iz tog razloga, ma koliko da joj je teško, ne odustaje od tužbe.

 

 

- Nije mi samo što sam izgubila dete i muža, što za njima tugujem, već sam i ostala u konstatnom strahu da će te fotografije danas-sutra ugledati svetlost dana - zaključila je Vanesa.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike