Samo tri meseca nakon porođaja, Katarina Grujić počinje sa nastupima: Ne krije koliko je srećna (FOTO)

08.02.2022

21:52

0

Autor: Marija Mitić

Fanovi pevačice njen povratak na scenu očekuju sa nestrpljenjem

Samo tri meseca nakon porođaja, Katarina Grujić počinje sa nastupima: Ne krije koliko je srećna (FOTO)
Copyright Katarina Grujić Gobeljić ATAImages/Antonio Ahel

Samo tri meseca nakon porođaja, Katarina Grujić vraća se na scenu i počinje sa nastupima. Ona je ovu lepu vest objavila na Instagramu, ne skrivajući uzbuđenje i sreću.

Pevačica je nakon najlepše pauze odlučila da se vrati nastupima, zbog čega su njeni fanovi presrećni.

 

 

 - Dragi moji, posle kratke, ali slatke pauze, srećnih i prelepih događaja koji su mi se desili u 2021. godini, na red je došla još jedna moja sreća, a to je povratak muzici i sceni! Od marta 2022. na moju veliku radost, družimo se na mojim nastupima, da ponovo pevamo moje hitove, đuskamo do jutra i pravimo nezaboravne trenutke! Hvala vam što ste godinama tu i što upotpunjujete moju sreću - napisala je Kaća.

Podsetimo, kako je 24sedam prvi pisao, Katarina Grujić Gobeljić i njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić nedavno su pazarili stan od 100 kvadratnih metara, u beogradskom naselju West 65, u koji će se uskoro i preseliti sa svojom ćerkicom Katjom.

Naime, reč je o najnovijoj gradnji, odnosno kuli u prestoničkom naselju gde su cene stanova paprene. Kako smo saznali od izvora bliskog pevačici i fudbaleru, stan koji će biti njihovo porodično gnezdo još uvek nije završen, kao i da će za dva meseca da se presele.

Printscreen Instagram/katarinagrujicdoll
Katarina Grujić

Prema zvaničnom sajtu na kome se prodaju ove nekretnine, cena kvadratnog metra ovakvih stanova iznosi oko čak 5.000 evra, što znači da su Gobeljići platili nekretninu od 100 kvadratnih metara minimum pola miliona evra!

Reč je, inače, o kuli od 40 spratova, u sklopu koje se nalaze teretana, spa-centar, prodavnice, bazen dužine 20 metara i mnoge druge pogodnosti. 

Kaća sa nestrpljenjem čeka da se useli u novi stan koji je trenutno prazan, a kako smo saznali, poznati par će to učiniti kroz dva meseca, kada sve bude tip-top, kao i soba za njihovu ćerku.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike