Kaća Grujić opet trudna, a Gobelja prelazi u drugi klub? Numerolog tvrdi: Pred parom je turbulentna godina!

04.01.2022

20:16

0

Vesti o prinovi su već „za ćoškom", a prema daljim navodima, ovoga puta će nositi dečaka

Kaća Grujić opet trudna, a Gobelja prelazi u drugi klub? Numerolog tvrdi: Pred parom je turbulentna godina!
Copyright Katarina Grujić i Marko Gobeljić, Foto: G.G./ ATAImages

Osim što su se osvrnule na ispraćenu 2021, astrolog Ružica Kralj i numerolog Ivana Škorić tokom jednog televizijskog gostovanja isričale su šta možemo očekivati i od nove, 2022. godine. Između ostalog, posebno su istakle da je pred Katarinom Grujić i Markom Gobeljićem prilično turbulentna godina.

Ako je verovati brojevima - pevačica će ove godine ponovo ostati u drugom stanju. Ovoga puta će nositi dečaka, a njen suprug će da pređe u drugi klub. Karijera će mu tek ići uzlaznom putanjom!

Od ljubavi do mržnje?

- Kako kome, neko je imao sreće neko nije, ali nećemo više o tome. Idemo u 2022. godinu, ona je godina 6, godina Venere ili što ja kažem od ljubavi do mržnje, fatalnih ljubavi, iznenadnih zaljubljivanja, mnogi će ući iznenada u brak, mnogi će hteti da žive pod zajedničkim krovom, a neki će se čak i razvesti. Kako je pre kovida ljubav bila aktuelna, pa je za vreme njega ljubav bila ugašena. Sve se to vraća u 2022. godini ponovo na neko dobro mesto - ispričala je na „Kurir TV" astrološkinja, na šta se numerološkinja nadovezala s pričom o Kaći i Gobelji, koji su nedavno postali roditelji devojčice Katje.

Kataruina Grujić i Marko Gobeljić Antonio Ahel/ATAImages
 

- Katarini stoji u martu 2023. godine druga trudnoća i biće muško dete. Gobelji je karijera na uzlaznoj putanji i imaće već u aprilu prekretnicu gde će neke odluke da donese, ne bi da preterujem, ali mislim da će preći u drugi klub - nagovestila je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike