Ćerka pokojnog Đorđa Balaševića na meti sajber kriminala: Uznemirena i ljuta poslala oštru poruku

12.04.2021

16:42 >> 16:47

0

Lela Balašević se iznervirala kada je uvidela da su nepoznati korisnici društvenih mreža korisitili njen nalog

Ćerka pokojnog Đorđa Balaševića na meti sajber kriminala: Uznemirena i ljuta poslala oštru poruku
Copyright Printscreen/Facebook

Ćerka pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, Beba Balašević požalila se svojim pratiocima na društvenoj mreži Fejsbuk da je postala žrtva sajber kriminala.

Naime, Beba je otkrila da joj je hakovan Fejsbuk profil i da su nepoznata lica ostavljala poruke na ovoj mreži, zbog čega se uznemirila. Balaševićeva nije mogla da sakrije svoje nezadovoljstvo, te se hakerima obratila veoma oštrom porukom.

Printscreen Facebook/Beba Balasevic

– Pretpostavljam da raznorazne dangube kriziraju što nemaju danima neku ekskluzivnu (?) vest vezano za nas. Objavu, komentar, sliku, izjavu… Skandalozno, saznajemo, nećete verovati i slično… Pa su odlučili da mi hakuju profil (što sam stvarno naivno verovala da mi se neće nikad desiti)… U moje ime napisali su na Fejsbuk storiju (koji u životu nisam napravila): “Vi ste idioti”. Ne znam na koga su mislili da ja mislim, ali ja bih znala da im kažem: Vi jeste idioti. Svi vi kojima padne na pamet da ovako nešto uradite. Jer vam se može. Jer vas ni ne zanima puno kako je bilo kome osim vama. Jer vas idiotske stvari zabavljaju i na njih trošite vreme. Hvala na šlagvortu – istakla je ona.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike