Severina prvi put pokazala oca: Mnogi vide veliku sličnost između njega i pevačicinog sina Aleksandra (FOTO)

07.02.2022

21:16

1

Autor: Marija Mitić

Osim što je po ocu dobila ime, pevačica liči na njega kako fizički, tako i po karakteru

Severina prvi put pokazala oca: Mnogi vide veliku sličnost između njega i pevačicinog sina Aleksandra (FOTO)
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Severina Vučković izgubila je oca kada je bila jako mlada, o čemu je u samo par navrata govorila u javnosti. Da bol ne jenjava, a uspomene žive, pevačica je još jednom dokazala objavivši prvi put njegovu fotografiju na svom Instagram nalogu.

Otac joj se zvao Sever, po kome je i dobila ime, a mnogi korisnici ove mreže u komentarima su konstatovali da pevačica veoma liči na svog oca, te da ima njegove oči.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

 - Moj tata Sever -  napisala je Severina uz fotografiju i u opis dodala datum 7. februar.

Fanove je Severina dirnula ovom objavom, a mnogi su komentarisali i uočljivu sličnost njenog sina Aleksandra sa pokojnim dedom Severom.

"Aleks liči na njega", "Unuk isti deda", "Mali Aleks", "Vidi se na koga su ćerka i unuk", pisali su Severinini obožavatelji u komentarima.

Podsetimo, Severina je rano ostala bez oca, a svojevremeno je tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila da je dobila ime po svom tati.

Antonio Ahel/ATAImages
Severina Vučković

 - Moje ime negde znači strogost i pravda. Takva sam zaista. Tata je hteo da mi da ime Nataša, ali mama je obožavala mog oca, a on se zvao Sever. Deda je davao imena deci po stranama sveta. Verovali ili ne. Imao je četiri sina - Sever, Jug, Istok, Zapad, a kći je bila Danica. Međutim, moja baka to nije želela. Tako je onda moj otac dobio drugo krsno ime - rekla je tada pevačica i otkrila da su stričevi promenili svoja imena.

- Međutim, ipak je zadržao, iz nepoznatog razloga, ime Sever, a ja sam tako dobila ime Severina - dodala je pevačica.

Prema rečima pevačicine majke Ane, Severina je od oca nasledila kako karakter, tako i izgled. Severin Vučković rođen je u Splitu, gde je upoznao Anu, rodom iz Drniša. Bio je kamiondžija, a njegova izabranica, sa kojom će kasnije dobiti Severinu, bila je konobarica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike