Katarina Živković zatvorila vrata Sanji Marinković: Ona ne želi da se izvini, a ja neću da gostujem tamo gde me vređaju

07.02.2022

09:51

0

Pevačica je kivna na voditeljku jer je iz emisije isekla pitanje koje je veoma važno za nju i njene koleginice sa estrade

Katarina Živković zatvorila vrata Sanji Marinković: Ona ne želi da se izvini, a ja neću da gostujem tamo gde me vređaju
Sanja Marinković i Katarina Živković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Katarina Živković posle lošeg iskustva u emisiji „Magazin In“ čiji je autor Sanja Marinković, odlučna je da više neće biti njen gost.

Naime, pošto je voditeljka isekla Kaćinu izjavu u emisiji, Živkovićeva je reagovala i optužila Marinkovićevu da omalovažava goste zbog čega joj je tražila javno izvinjenje što Sanja nije uradila.

ATAImages/ A.A.
Sanja Marinković

 

Iako voditeljka tvrdi da nije imala zle namere i da se često dešavaju situacije kada je primorana da skrati emisiju, Katarina je i dalje besna jer smatra da je bitan deo emisije izostavljen.

- Šta da kažem, njena odbrana u vidu odgovora da u svojoj autorskoj emisiji, od čak 70 minuta trajanja, nije za shodno našla da uključi moj odgovor na tako ozbiljnu temu i čak ne želi da se javno izvini, a ostavila je svoje pitanje... - počela je priču Kaća za Telegraf.rs i istakla da je Sanja u ovoj situaciji podmuklo postupila. 

ATAImages/Antonio Ahel
Katarina Živković

- Htela je da ostane po njenom, da su sve pevačice glupe i nemoralne, a isekla odgovor da glupih i nemoralnih ima u svim profesijama, čak i među voditeljima. Krajnje drsko i podmuklo.

Nije želela da ulazi u dubioze zbog čega je Sanja isekla njenu izjavu, ali kako kaže, sve je urađeno smišljeno.

- Ne želim da se bavim njenom psihoanalizom, ali ovo sto je uradila nije sigurno slučajno, već sa nekom namerom samo njoj poznatom.

Kako nije dobila izvinjenje, ona zna da više neće biti Sanjin gost. 

Antonio Ahel/ATAImages
Katarina Živković

 

- Neću više gostovati u njenoj emisiji, ne želi da se izvini, a ja ne želim da gostujem tamo gde me vređaju i omalovažavaju. Uvek sam se odazivala iz poštovanja prema Pinku i čelnim ljudima televizije - zaključila je Živkovićeva.

Podsetimo, detalje sporne situacije Katarina Živković je objavila na društvenoj mreži Instagram. 

- Pošto je moj komentar u emisiji „Magazin In" na pitanje postavljeno meni i Maji Marinković: „Da li rijaliti učesnice i pevačice muškarci doživljavaju kao žene lakog morala i ograničene inteligencije", Sanja Marinković sklonila (izbacila iz emisije), prinuđena sam da prokomentarišem ovde, jer moja je dužnost da odbranim sebe, svoju profesiju i sve svoje koleginice, koje se kroz život pošteno bore i pošteno zarađuju svoj dinar - navela je između ostalog Katarina u svom obraćanju javnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike