Hit detalji s gala proslave rođendana Danijele Karić: S mužem se vratila kući u tri ujutru! (FOTO)

05.02.2022

15:35

0

Pevačica nije skidala osmeh sa lica, a najmilije su zabavljali Aleksandra Dabić i Stevan Anđelković

Hit detalji s gala proslave rođendana Danijele Karić: S mužem se vratila kući u tri ujutru! (FOTO)
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Danijela Karić je najpre u porodičnom okruženju oduvala svećicu s brojem 38, te zamislila želju. Zatim, zajedno sa suprugom Ivanom Mileusnićem obeležila je divan dan gala proslavom u najlepšem okruženju.

Mikrofona su se, sudeći po njenim objavama na društvenoj mreži Instagram latili Aleksandra Dabić i Stevan Anđelković, a lepim željama i čestitkama gotovo da se nije video kraj.

- Hvala, ljudi, bilo je prelepo. Uživala sam. Sve vas ljubim i volim! - pozdravila je ona sve u jednom od „storija", pa otkrila kako se kući vratila u tri ujutru, gde ju je kao i supruga budan čekao naslednik Maksim.

Dečak je ponovo zaspao tek u društvu poznatih roditelja.

Stevan Anđelković Instagram screenshot / danijelakaric
 

- Ko to ima najlepšu sestru na svetu? Mesec se klanja tvom osmehu, zvezde baš tvoje oči maštaju, svim momcima srca pucaju, a u tvom srcu samo tri brata mesta imaju... Voli te brat - poručio joj je Jugoslav Karić.

Emotivno

Porukom od majke i oca tek je privukla pažnju.

- Naš mali anđeo je porastao, ali se i dalje nije promenio, ostao je pravi anđeo i princeza i ćerka za primer. Ponos svake majke i oca je da ima lepu, pametnu, ambicioznu, školovanu, snalažljivu, druželjubivu, inteligentnu i dobru ćerku! Naš san se ostvario!

- Ti si uvek bila posebna i uvek si bila naša radost i sreća! Postali smo najsrećnijini najponosniji roditelji na svetu. Dušo naša draga, hvala ti što si uvek bila i ostala tako dobra ćerka, što smo uvek mogli sa ponosom pricčati o tebi i što su te uvek svi hvalili! Hvala ti što si nam podarila i ucčinila nam život lepšim i srećnijim, dolaskom na svet.

- ...Tvoja i naša tri preslatka, prelepa i pametna anđela, princa Filipa, princezu Moniku i princa Maksima! Srećan ti rođendan! Uživaj sa svojim mužem kraljem Ivanom i porodicom. Volimo te najviše na svetu, tvoji roditelji, mamica Hafica i tata Dragan - stoji u potpisu Instagram objave koju je za Danijelu napravila njena majka.

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike