Nisam verovala da me je Kusturica stvarno tražio, mislila sam da me neko zavitlava: Sloboda će ovaj poziv zauvek pamtiti!

26.12.2020

16:05 >> 18:37

0

Pošto se uverila da čuveni reditelj zaista ,,sa druge strane žice, toliko se iznenadila da je morala da sedne. Noge su joj se ,,odsekle, seća se glumica

Nisam verovala da me je Kusturica stvarno tražio, mislila sam da me neko zavitlava: Sloboda će ovaj poziv zauvek pamtiti!
Copyright Sloboda Mićalović ATAImages/Anotnio ahel

Slobodi Mićalović tokom bogate karijere ukazala se prilika i da sarađuje sa velikim Emirom Kusturicom.

Pročitajte još:

Zajedno sa Monikom Beluči, priključila se svojevremeno glumačkoj ekipi ostvarenja ,,Na lečnom putu”, a taj poziv čuvenog reditelja zauvek će pamtiti. Naime, ona isprva nije verovala da je on stvarno zove, a kada se uverila u to, noge su joj se ,,odsekle”.

– To nisam pričala nikad, ali to je bilo strašno. Mi glumci imamo ,,foru”, da kada god ti zvoni telefon u društvu, ti prekineš razgovor tako što kažeš: ,,Uh, Kusturica ovde.” I sad, zove te baba, nebitno… Kažeš: ,,Kusturica me zove” – objašnjavala je Sloboda u emisiji ,,Šta sam tebi i ko sam sebi”, pa nastavila:

– U jednom trenutku, ja sam kod kuće sa Vojinom i, meni zvoni telefon, zove Emir Kusturica. Čujem da je on, ali ne verujem. Mislim da mene neko tako zavitlava, pošto imamo i tih internih šala, ali ne smem da se upustim u tu zezanciju. Kažem: ,,Da… ?” On kaže: ,,Emir Kusturica ovde. Želeo bih da pošaljem scenario.”

Sloboda Mićalović i Emir Kusturica ATAImages/Z. Milutinović

– Znam da sam sela, ali zaista, nije preterivanje, nisam noge osetila – otkrila je Boba, koja je nakon snimanja ostala u dobrim odnosima s koleginicom Monikom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike