Slađana Trajković se oglasila posle hitne operacije: Držim se!

04.02.2022

19:00

0

Supruga pevača Radiše Trajkovića Đanija lavovski se bori s tumorom bubrega. Zahvat po hitnom postupku trajao je tri sata

Slađana Trajković se oglasila posle hitne operacije: Držim se!
Slađana i Radiša Trajković Đani - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Slađana Trajković, supruga Radiše Trajkovića Đanija, operisana je po hitnom postupku. Kako je pevač potvrdio za jednu emisiju, čitava porodica trenutno prolazi kroz težak period, zbog Slađinog zdravstvenog stanja. Njoj je, naime, sasvim slučajno dijagnostikovan tumor bubrega, nedavno, tokom jedne rutinske kontrole.  Đani je priznao da mu nije nimalo svejedno, iako zna koliko mu je žena hrabra te da je sve prošlo u najboljem redu.

- Hvala na pitanju, dobro sam. Operacija je dobro prošla, biće sve dobro, nadam se. Držim se - oglasila se Slađa za „Pink.rs", ali nije zalazila u veće detalje.

Podsećanja radi, Đani je objasnio kako je čitava drama nastala posle kontrole na kojoj joj je pronađena „mrlja koja je lekarima odmah zaličila na tumor".

 

 

- Tačno je, prolazimo kroz težak period. Slađa je bila na rutinskoj kontroli i lekari su na snimku videli mrlju koja im je zaličila na tumor. To smo saznali krajem decembra. Bili smo u Dubaiju, malo da ne misli o tome. Zahvaljujući stručnim lekarima i brzom reakcijom sve je prošlo kako treba...

- Odstranili su joj tumor, operacija je trajala tri sata. Sada je u bolnici i oporavlja se. Moja supruga je hrabra, ali moram da vam priznam da mi nije svejedno - rekao je Đani, potvrdivši šok vest o njenom zdravstvenom stanju za „Sceniranje".

 

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike