Završili na infuziji zbog honorara tokom praznika! Pevačima silni novac važniji od zdravlja

04.01.2022

16:55

1

Autor: Marija Mitić

Brojnim pevačima nakupljeni umor i stres odrazio se na zdravlje po završetku nastupa

Završili na infuziji zbog honorara tokom praznika! Pevačima silni novac važniji od zdravlja
Dragana Mirković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevači su se, kao i obično u vreme praznika, i tokom ovog dočeka Nove godine preforsirali, naročito jer dugo nisu radili. Mnogi od njih su kolabirali pa čak i završili u Hitnoj pomoći.

Pojedinim pevačima nakupljeni umor i stres odrazio se na zdravlje po završetku brojnih nastupa, dok se Dragani Mirković slošilo između dva bloka njenog koncerta na Zlatiboru.

Naime, Dragani Mirković pozlilo je na nastupu 1. januara, kada je u pauzi pomoć potražila u užičkoj bolnici. Kao pravi profesionalac Dragana se vratila svojoj publici i nastavila nastup kao da je sve u najboljem redu.

Kako su za 24sedam tada rekli iz njene PR službe, pevačica je brzo povratila snagu i vratila se na binu.

24sedam/Goran Sivački
 

- Dragana je osetila blagu slabost i malaksalost zbog čega je posle prvog bloka, u pauzi otišla da primi infuziju. Osim toga obavila je i inhalaciju, a onda se uputila nazad svojoj pubilici i održala još jedan blok. Regularno je završila veče i sada je u najboljem redu - rekli su za naš portal, dodajući da Dragana neće odlagati naredne nastupe.

Radiši Trajković Đaniju takođe je pozlilo, a on je o tome javnost obavestio ni manje ni više nego fotografijom iz bolnice koju je objavio na Instagramu, a koja je uplašila mnoge.

Na ovoj slici se vidi da mu lekari rade analize, tačnije EKG, a uz nju je folker napisao sledeće:

- Stigao umor, mora malo pauza - napisao je Đani, pa se izvinio svima koji su trebali da uživaju u njegovim pesmama jer je morao da otkaže nekoliko nastupa.

Instagram printscreen/djanimusic
Radiša Trajković Đani

Za 24sedam potom se oglasila njegova supruga Slađa.

- Đani je sada kući, kod mene na sigurnom - rekla nam je kratko supruga pevača koji je zbog ovog problema otkazao pojedine nastupe.

- Đani je prehlađen, sve ga je stiglo. Proradili su mu sinusi, nema koronu, ali ga je sve stislo, ceo je zapušen. Ima upalu sinusa. Stigao ga je umor. Još uvek je u bolnici i nije mu određena terapija - rekla je potom ona za Kurir.

I Miletu Kitiću takođe se slošilo, a ova vest dospela je u medije. On je, naime, nastupao u nedelju, 2. januara u okolini Doboja u jednom restoranu, posle čega mu je pozlilo.

Antonio Ahel/ATAImages
Mile Kitić

Kako pišu domaći mediji, pevača je stigao umor i nije se osećao najbolje zbog čega je intravenozno primio koktel vitamina.

MC Stojan objavio je fotografiju na Instagramu na kojoj se vidi da prima infuziju, a bio je i vrlo razočaran onim što mu se desilo, iako nije ulazio u detalje.

- Lepo sam počeo 2022. godinu - napisao je Stojan koji se definitivno nije osećao dobro. 

Printscreen Instagram/ MCStojan
 

Kako se moglo videti na društvenim mrežama, mnogi pevači su oko Nove godine posetili klinike i primili infuzije, koje su u pojedinim ustanovima čak i bile na popustu za muzičare. Između ostalih, Aleksandra Mladenović i suprug Mije Borisavljević, Bojan Boki Grujić takođe su pokazali da su u trenucima fizičke slabosti posetili doktore koji su im ukazali pomoć.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike