Petar Grašo i Hana Huljić spremni da izgovore sudbonosno „da”: Poznat datum njihovog venčanja

04.02.2022

14:39

0

Iako je ova ceremonija planirana za proleće, par je odlučio da se sve održi ranije

Petar Grašo i Hana Huljić spremni da izgovore sudbonosno „da”: Poznat datum njihovog venčanja
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Petar Grašo i njegova 14 godina mlađa izabranica Hana Huljić izgovoriće sudbonosno „da” 19. februara u Splitu, saznaje „Index.hr”. Iako je njihovo venčanje prvobitno bilo planirano za proleće, par je ipak odlučio da sve malo ubrza. 

Naime, svečana ceremonija venčanja se održati u crkvi svetog Frane u Splitu, a prisustvovaće samo najbliži članovi porodice i prijatelji, a na spisku zvanica će biti i neka od poznatih imena javne scene. 

Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
Petar Grašo

Inače, Hanina venčana kuma biće njena dobra prijateljica Domenica Žuvela.

Nedavno je u javnost dospela i informacija da će se Hana i Petar uskoro ostvariti u ulozi roditelja, a lepe vesti potvrdila je za medije i buduća mama.

Printscreen/YouTube/HanaWho
Hana Huljić, Petar Grašo

- Informacija je tačna, srećni smo i uzbuđeni, ali ništa drugo ne bih komentarisala, volela bih da neke stvari ostanu naša privatnost - rekla je ona tom prilikom. 

Inače, Hanin otac, muzičar Tonči Huljić blagoslovio je vezu ćerke i pevaa, pa istakao da je ponosan što će uskoro postati deda. 

- Ma, nemoj ništa da mi govoriš, gledam one slike, tako. Stalno sam govorio: „Hoćete li me više učiniti dedom?" Onda kad je došao taj trenutak, malo me uhvatila panika. Ja sam čovek koji uvek planira na duge staze. „A šta sad kad postaneš deda?" Sad samo čekam „pradeda" - rekao je Tonči ranije. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike