Fanovi ljuti na Cecu, pljušte uvrede: Sad možemo i da te otpratimo! (FOTO/VIDEO)

04.02.2022

14:13

8

Maldivi će Ražnatovićki doći glave

Fanovi ljuti na Cecu, pljušte uvrede: Sad možemo i da te otpratimo! (FOTO/VIDEO)
Ceca Ražnatović ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Ceca Ražnatović nedavno se vratila sa Maldiva, odakle je organizovala nagradnu igru za putovanje na istoimenu destinaciju u dogovoru sa Sanjom Papić, koja se inače bavi putovanjima.

Nagradna igra zahtevala je da pratioci u komentaru ispod Cecine objave ostave jedan stih njene pesme koju vole, a ona je zatim izvlačila srećnog dobitnika.

Skoro 35.000 komentara ostavili su njeni pratioci u trci za Maldive, a oko 23.000 nezadovoljnih fanova kasnije joj je poručilo da su gotovo ljuti što nisu izvučeni, te da će je čak i otpratiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- "Napokon mogu da te otpratim", "Cecili, faktički si me razočarala i više ne dajem sve što imam i nemam ja na Kad bi bio ranjen", "A ja se ubih od pevanja i vežbanja, nije fer", "Idemo mi i bez Cece na Maldive", "Ne pratim nikad više Cecu, zbogom" - bili su samo neki od nezadovoljnih ljudi, pa su joj čak zamerili i što se snimila bez šminke.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

Nagradna igra za Maldive već je izazvala buru i kada se za istu prijavila Danijela Karić, pa su je pratioci na Instagramu prozvali jer i sama "može to sebi da priušti".

Podsetimo, pevačica je nedavno posetila ovo egzotično mesto, odakle je objavljivala fotografije sa plaže, iz luksuznog smeštaja, pa čak i iz kade.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike