„Mama sigurno ne treba da sedi sama u kući kao pas!" Ovako je Veljko gledao na Cecinu vezu s Bogdanom (FOTO)

03.02.2022

16:59

2

Pevačica i biznismen su stavili tačku na svoju ljubav, posle godinu dana veze

„Mama sigurno ne treba da sedi sama u kući kao pas!" Ovako je Veljko gledao na Cecinu vezu s Bogdanom (FOTO)
Veljko Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović, otkako su počeli da se zabavljaju, važili su za jedan od omiljenih poznatih parova. Međutim, posle godinu dana - rešili su da ipak stave tačku na svoju vezu zbog, kako su naveli, nepremostivih razlika.

Svakako, ostali su u dobrim odnosima. I pevačicina deca Anastasija i Veljko još uvek se sa Bogdanom prate na društvenoj mreži Instagram.

Dok je veza trajala, Srejović je često bio viđen u Anastasijinom društvu, pa je tako javnosti bilo jasno da „sve teče kao voda sa česme". Sa druge strane, Veljko je izbegavao da komentariše maminu vezu, ali joj je i te kako bio velika podrška dok je ova ljubav bila aktuelna.

Za nju imamo samo reči hvale!

- Podržao bih majku kad bi odlučila da se uda. Ja imam porodicu, Anastasija ima dečka, udaće se i ona. Kada mi svi odemo negde, mama sigurno ne treba da sedi sama u kući kao pas. Treba da živi svoj život i da uživa. Ljudi treba da shvate da se moja majka nije razvela, već su mi oca ubili. Nikad se nijedan muškarac nije šetkao kroz našu kuću! Mama je sačuvala sliku mog oca, kao i prezime naše porodice i integritet familije. Imamo reči hvale za sve što je uradila za Anastasiju i mene - ispričao je jednom prilikom mladi bokser, piše „Kurir".

- Stvarno sam srećan što je našla nekog! Prihvatio sam tog čoveka, jer uvek poštujem njen izbor. Najbitnije mi je da on moju majku poštuje i voli – zaključio je bio Veljko.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike