Bravo seko, ne daj da te maćeha iskorišćava za sopstveni imidž! Posle Arkanove ćerke, oglasio se i njegov sin o Ceci

18.01.2022

13:05

3

Vojin je ponosan na sestru što je javno istupila i rekla sve što joj je na duši o porodici Ražnatović

Bravo seko, ne daj da te maćeha iskorišćava za sopstveni imidž! Posle Arkanove ćerke, oglasio se i njegov sin o Ceci
ražnatović - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images/MN Press/Instagram_vojinraznatovic

Ćerka Željka Ražnatovića Arkana otvoreno je u izjavi za domaće medije otkrila kakvo je detinjstvo imala, ali i u kakvom je odnosu bila sa ocem, ali i očevom suprugom i ostalim praćama i sestrom. 

Kako je objasnila, Arkana je redovno viđala, dolazila je u Beograd, bila je ocu na sahrani. Osim toga, Sofija nije mogla da ne spomene i da Ceca Ražnatović nije osoba sa kojom mogu da se vode pregovori o podeli imovine.

Antonio Ahel/ATAImages
Veljko, Ceca, Anastasija, Sofija Ražnatović

Kako je javno istupila i rekla sve što joj je na duši, odmah je dobila podršku brata Vojina Ražnatovića koji deli njeno mišljenje. 

- Jako mi je žao što sa Cecom ne mogu da se vode razgovori kao sa ozbiljnom, odgovornom osobom i da otvoreno kažu šta se zaista dogodilo posle smrti mog oca. Želimo samo ono što nam pripada, a to je deo našeg oca. U Evropi svako dobije deo nasledstva kad roditelj umre. Naš život je tek počeo i mi takođe želimo da idemo dalje i svako malo je više nego dobrodošlo. Arkan nije bio samo Cecin muž nego i naš voljeni otac - rekla je Sofija za Kurir, a onda je usledila i Vojinova podrška:

Instagram printscreen/vojinraznatovic
Vojin Ražnatović

- Konačno neko drugi od braće i sestara da končano provori! (Čisto da nisam jedini svih ovih godina) - napisao je on i dodao:

- PS. Bravo seko na hrabrosti! Ponosan sam na tebe i ne daj da te maćeha iskorišćava za njen sopstveni imidž - napisao je Vojin u objavi na Instagramu posle oglašavanja njegove sestre. 

Podsetimo, Ražnatović iza sebe ima devetoro dece. U braku sa Natalijom dobio je Vojina i Nikolu blizance i Milenu i Mašu. Troje dece iz vanbračnih veza su Mihajlo, Sofija, Anđela, dok su Veljko i Anastasija iz braka sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike