Zvezda „Granda" ajncer zamenio mikrofonom, pa se proslavio: Ovako su mu rekli da se predstavlja ne bi li ga upamtili!

03.02.2022

17:34

0

U čuvenom talent-šouu stekao je ogromnu popularnost, a sada se povukao ne bi li se maksimalno posvetio porodici

Zvezda „Granda" ajncer zamenio mikrofonom, pa se proslavio: Ovako su mu rekli da se predstavlja ne bi li ga upamtili!
Milan Dinčić Dinča - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pesmama „Digni me pao sam" i „Ti si žena za sva vremena" Milan Dinčić Dinča je napravio pravi haos na sceni. Još posle uspeha u „Zvezdama Granda" uživao je u velikoj popularnosti, međutim poslednje vreme uglavnom provodi u porodičnom okruženju, maksimalno posvećen ženi i deci.

On smatra da i nema potrebe za eksponiranjem, dok mu se ne ukaže neka dobra prilika.

- Dugo nisam snimao, možda zato što imamo puno posla u „Grand" produkciji pa... Opustiš se, znaš da ima posla i pitaš se šta će ti sad pesma. Ali eto, posla ovih godinu i po dana nije bilo, pare su se potrošile, a spot i pesma koštaju dosta - počeo je za „Grand njuz" pevač koji je ostavio ajncer, ne bi li se latio mikrofona, pa se proslavio.

Inače, Saša Popović je uvek znao kako da pevače približi publici, što je bio slučaj i sa Dinčićem još za vreme takmičenja.

Dinča

- Pitao me je kako me zovu, ja kažem Dinča i, on mi je rekao da se tako predstavljam jer će me tako upamtiti. Isti slučaj je bio i sa Slobodanom Batjarevićem Cobetom, rekao je Saša: „To Cobe, to brate, to će svi da upamte'' - prisetio se on.

Posao

- Ja sam restorater po struci, radio sam kao konobar, nosio crne pantalone i belu košulju - iskren je bio Dinča, koji trenutno „dalje od porodice i ne gleda".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Dincic (@crazydincha)

 

- Podizanje porodice je za mene amin. Deca lepo reaguju na mene na televiziji. Vukan zna dosta mojih pesama, zna i cele da ih otpeva. Jedino mu nije jasno kako sam i kod kuće i u emisiji kada me vidi - nasmejao se Milan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike