„Moj Bosanac, samo te gledam kako si se pocecio... Posvetlanio!" Harmonikaš se brani, ali Popović ne odustaje! (FOTO)

30.01.2022

11:59

1

Pošto je Saša ukazao na veliku promenu, siguran da je i publika isto primetila, uspeo je mnoge da nasmeje

„Moj Bosanac, samo te gledam kako si se pocecio... Posvetlanio!" Harmonikaš se brani, ali Popović ne odustaje! (FOTO)
bosanac_2 - Copyright Youtube screenshot ,,Zvezde Granda"

Posle nastupa Sanje Dimove i Stefana Tomića na sceni „Zvezda Granda", koji su pobrali isti broj glasova žirija, došlo je vreme za dalje komentare, ne bi li se odlučilo o njihovoj sudbini u poznatom talent-šouu. Tada, pored primedbi i pohvala, polao je i nešto smeha, jer je Saša Popović istakao da se Bosanac vremenom, izgleda, „pocecio". 

Saša Popović Youtube screenshot ,,Zvezde Granda"
 

- Ako moram da dam prednost, dala bih je kandidatu broj jedan isključivo zbog prve pesme jer je druga bila fijasko. Ti nisi figura koja može tu pesmu da iznese kako treba. Kandidatkinja broj dva je jedno vedro biće, ali glas i intonacija te nisu slušali večeras - dala je bila svoj sud Marija.

Ana Bekuta, sa druge strane, najpre je pohvalila Stefanov stajling i početak nastupa, međutim, smatrala je da mu nije trebalo da izvede drugu pesmu za koju se bio odlučio. Sanji je, pak, zamerila kako je previše trilerisala, ali da joj se dopada kako joj zvoni glas, s čime se složila i Snežana Đurišić.

- Što se tiče Stefana, meni smeta što si ti u drugoj pesmi menjao melodiju - istakla je Viki, a Đorđe David je tada pokušao da odbrani svog kandidata kako je to „takva verzija od Harija Veršanovića".

Mili je zatim pohvalio Stefana za svaki aspekt prve numere, ali mu je zamerio zbog druge, rekavši da je bila promašaj i pitao se zašto je on to pevao. Sa druge strane, nije mu se dopala izvedba Cecine kandidatkinje, zbog „silnih grešaka".

Kada je konačno došao i red na Bosanca, on je podsetio kako je prethodni put „pao na Stefanov šarm" i da je tada odlučio da će ga ubuduće samo slušati.

Dragan Stojković Bosanac Youtube screenshot ,,Zvezde Granda"
 

- Prva pesma je bila odlična, ali ulazak mi se nije svideo. Druga pesma, ja nisam slušao ni jednu ni drugu varijatnu precizno, ali je ispalo kao da se nisi sastavio - izjavio je on, pa se onda obratio i Sanji. 

- Od tebe ima štofa, odlična ti je boja glasa. Neverovatno za Makedonku da imaš sladak triler. Pretpano, nesigurno i nesređeno je bilo sa mnogo falša, ali sam pohvalio jer ima štofa - obajsnio je on.

„Posvetlanio!"

- E, moj Bosanac, gledam te od septembra od prve emisije kako si se „pocecio". Veruj mi, samo te iz emisije u emisiju gledam kako si se „posvetlanio" to je neverovatno - „bocnuo" je Popović, pa izmamio i razne reakcije.

Ceca je, između ostalog, poslala poljubac u pravcu Bosanca. 

Ceca Ražnatović Youtube screenshot ,,Zvezde Granda"
 

- Ja? Pa ja sam tvrd kao dren, nema šanse. Ja sam kao cement - branio se čuveni harmonikaš, ali Saša nije odustajao.

- Pre dosta emisija, uhvati on Cecu pod ruku i kaže: „Dođi mala da te naučim šta ćeš ti da govoriš", ali izgleda je bilo kontra, ona je rekla: „Dođi brkati ovamo da ti ja kažem". Verij mi da je to tako i da to gledaoci znaju - nasmejao je sve Popović.

Dragan je tada istakao kako se on toga ne seća, pa i kroz osmeh pitao da li to znači da se Ceca zaljubila u njega, ali ostao je bez odgovora.

Dragan Stojković Bosanac Youtube screenshot ,,Zvezde Granda"
 

Na kraju čitavog razgovora, odlučeno je da Stefan nastavlja dalje, uz izvinjenje filk divi. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike