Kija Kockar odlučila: Upisuje fakultet, ali je trenutno u tome sprečava jedna "sitnica"

03.02.2022

14:57

5

Ona je poručila da je oduvek imala želju da studira baš taj jedan fakultet

Kija Kockar odlučila: Upisuje fakultet, ali je trenutno u tome sprečava jedna "sitnica"
lukas_autobiografija_22062021_0121 - Copyright ATAImages

Kija Kockar često odgovara na pitanja svojih fanova na Instagramu, pa tako ivek o sebi otkrije nove detalje.

Sada je napisala da ima želju da se obrazuje i upiše Pravi fakultet, ali je dodala šta je još sprečava da se to ubrzo dogodi.

- Pravni... Što i nameravam ali čekam da prestane ova "online" nastava jer mi je to potpuno glupo - poručila je Kija, a na pitanje zašto baš taj fakultet, odgovorila je:

- To me je uvek zanimalo. Nisam upisala jer sam znala da moram da ostanem u Srbiji. Zato sam otišla u hotelijerstvo i to me je odvelo na prelepa mesta bas u pravom trenutku (za one koji su mi postavili pitanje za faks - ovo je odgovor). Dosta sam uz najboljeg druga naučila o pravu. Volim i politiku, psihologiju, ali i produkciju - odgovorila je pevačica.

Ona je priznala da li joj nedostaje period iz školskih dana.

- Svaka faza u životu ima svoju čar... Ali mi je sasvim dobro ovako i trudim se da svaku fazu iskoristim kako joj dolikuje - napisala je ona.

Kristina je, inače, završila gimnaziju u Zrenjinu, a potom Visoku hotelijersku školu u Beogradu, na šta je veoma ponosna. Godinama je radila kao stjuardesa, sada je u pevačkim vodama, a više puta je istakla da bi se, ukoliko ne uspe kao pevačica, rado bavila nekim poslom koji je vezan za njenu struku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike