Kija Kockar voli moćne muškarce: Dug je red političara koji su mi se udvarali!

07.01.2022

19:45

1

U intervjuu za 24sedam rekla je i zašto smatra da je u rangu popularnih pevača, ali i koje muškarce je odbila i zašto

Kija Kockar voli moćne muškarce: Dug je red političara koji su mi se udvarali!
IMG_5575 - Copyright Privatna arhiva/Kristina Kija Kockar

Pevačica Kristina Kija Kockar je na javnoj sceni za kratak vremenski period napravila veliki uspeh, a njena karijera ide uzlaznom putanjom. Za sebe kaže da je u rangu popularnih pevača kada je reč o honorarima za nastupe, a na svemu što je postigla naročito je zahvalna kolegi Aci Lukasu sa kojim često ide na turneje i koji joj pruža podršku kako privatno, tako i poslovno.

U otvorenom razgovoru za 24sedam otkrila je kako se to božićni praznici u njenom domu proslavljaju, da li se nada prilivu novca, kakvog je zdravlja, ali i da li ima udvarače. 

Privatna arhiva/Kristina Kija Kockar
Kristina Kija Kockar

Kako pamtiš Božić iz ranijih godina? Kako si ga proslavljala i kako će to izgledati ove godine? 

- Pamtim ga po tome što sam ga većinom provodila radno, ali obožavam Božić. To mi je omiljeni praznik. Ove godine, tradicionalno, uveče spremam večeru za moje prijatelje, mali krug, i lično sve ću ja pripremiti od česnice do jela. Već sam išla u nabavku, jer dan pred Božić dolazim iz Turske gde ću biti na mini odmoru za Novu godinu. 

Da li si iz česnice izvlačila novčić i da li te je sreća pratila tokom cele godine, barem što se tiče finansija? 

- Uvek me prati sreća jer sam vredna, znam da cenim svoj novac i inače sam vrlo skromna. 

Privatna arhiva/Kristina Kija Kockar
Kristina Kija Kockar

S obzirom na to da vodiš brz život i da puno radiš, kako se to odražava na tvoje zdravlje? Izjavila si da imaš tumor na dojci, kakva je sada situacija?

- Imam četiri beningna tumora koja se redovno prate jer su mala, a veliki sam izvadila još 2018. godine. Stres je taj koji utiče na zdravlje i trudim se da se klonim ljudi koji su toksični i koji mi dižu pritisak. Imam neke svoje prioritete, a to nije ni novac ni karijera ni porodica već to da budem srećna i da smanjim stres. Ja sam u životu sebi sve napravila - volela sam, putovala, kupovala, a sad valjda imam pravo da živim u miru. 

Napredovala si u karijeri, da li misliš da si sada u rangu popularnih pevača kada je reč o honorarima za nastupe. 

- Da, jesam i imam tu privilegiju da imam producentsku kuću na čelu sa Sašom Mirkovićem koja ulaže u mene. Pošto album još nije ceo izašao, a tek će, svi znaju da to nije nimalo jeftino. Ja samo malo drugačije pristupam poslu jer nisam neko ko po svaku cenu grabi sve jer imam opcije u svom životu. Mnogi pevači znaju samo da pevaju, imaju samo osnovnu školu, a nisu kupili sebi ni krov nad glavom. 

Koliko ti je u karijeri pomoglo to što radiš sa Lukasom i što idete zajedno na turneje?

- Aca je genije i predobar čovek, uvek iskren i toliko puta je stao uz mene, ne samo javno već privatno. Te neke sitnice ali zapravo i nisu sitnice, zaista su me oduševile. Uživala sam na turneji i hvala i publici što smo pevali svi uglas moje pesme. 

Antonio Ahel/ATAImages
Kristina Kija Kockar

Kakvo mišljenje imaš o Lukasu, da li se nešto promenilo sada kada si ga bolje upoznala?

- Kao što sam rekla - genije. Uvek sam imala lepo mišljenje o njemu. Volim iskrene ljude, a pogotovo njegov humor zbog kog padaš sa stolice. On prihvata svoje mane i to je odlika svesnog čoveka. 

Otkako si se razvela, povezivali su te sa brojnim muškarcima. Kako se do sada nije pronašao nijedan koga bi ti predstavila javnosti?

- Jesam samo jednog. Niko bitan se nije pojavio. 

Šta treba da poseduje muškarac koga želiš za životnog saputnika?

- Mogu sad da nabrajam vrline, ali u principu, to dođe samo u raznim oblicima. Bitna je hemija. Bez toga ništa. Za ovih nekoliko godina odbila sam muškarce za kojima slini pola države ali meni su bili bezveze. 

Antonio Ahel/ATAImages
Kristina Kija Kockar

Da li voliš moćne muškarce?

- Naravno. Ali pod moćnim muškarcem ubrajam muškarca koji je lojalan, svestan sebe, ostvaren, vredan i koji će biti zaštita i podrška kad su vremena teška, kad dođu deca, kad ostarimo. 

Spajali su te sa Draškom Stanivukovićem. Da li ti se još neki političar nabacivao?

- Dug je red. Ne zanimaju me. Iskreno, jedina mi je briga sad kako će ispasti moja prva česnica za Božić. Navikla sam na samoću i ne znam kako bih bila u zajednici, ali valjda to dođe spontano, kad se zaista zaljubiš i voliš, a to ćemo tek videti. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike