Dobrica Ćosić i Ivo Andrić se prevrću u grobu! Aca Lukas žestoko prozvao Kiju Kockar: Šta piše u toj njenoj knjizi?

12.01.2021

13:06 >> 14:00

0

Pevač se zgranuo što neko ko nema životnog iskustva, piše autobiografiju

Dobrica Ćosić i Ivo Andrić se prevrću u grobu! Aca Lukas žestoko prozvao Kiju Kockar: Šta piše u toj njenoj knjizi?
ATA Images

Aca Lukas ima višedecenijsku karijeru, od koje bi sasvim sigurno moglo da se napravi obimno štivo. Međutim, pevač još nema vremena za takav poduhvat.

Iako mu je s jedne strane želja da napiše knjigu, s druge je kritikovao one koji još nemaju dovoljno životnog iskustva, a odlučili su se da postanu pisci. Zato se žestoko obrušio na Kristinu Kiju Kockar, nekadašnju rijaliti pobednicu.

– Ja pišem dobro, ali nemam vremena. Vanja Bulić je jedini čovek kome bih to mogao da prepustim, jer ne znam da li bi bilo dobro da se moje izražavanje prenese direktno. Svako ima pravo da piše, ali ne razumem kada to rade posle jednog i po hita ili dva albuma. Neki su pisali i posle onih Zadruga – rekao je pevač za “Svet”, aludirajući na Kiju, koja je 2018. godine predstavila svoju autobiografiju na Sajmu knjiga.

– Tužnog li Sajma ako je tako. Ti se šališ sa mnom? Na Sajmu knjiga? Šta je sa svetskim piscima, klasicima? Dobro je što ne idem na Sajam knjiga, sve knjige koje je trebalo da pročitam, ja sam već pročitao i dobro je što ne čitam ove nove. O, Bože me sačuvaj, šta li piše u toj njenoj knjizi? Je l’ to o njenom životu? – prozvao je Lukas Kockarevu, a zatim dodao:

– Znači to se brzo pročita. Koliko ima, dve-tri strane? Koliko strana može da ima knjiga osobe koja se pojavila pre godinu-dve dana? E, Dobrice Ćosiću, e, Ivo Andriću! Prevrću se u grobu – zgražavao se Aca.

Podsetimo, Kija je 2018. godine izdala autobiografsku knjigu koja nosi naziv “Moj potpis”, a u njoj se dotakla svih tema iz svog života, od detinjstva, preko Slobe Radanovića, pa do priče o bolesti.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam