Da li je ovaj stih Tanja posvetila Drašku?! "Sve bi decu njemu rodile, ali on bi samo sa mnom hteo"

31.01.2022

14:16

0

Sve ono o čemu su mediji pisali nedeljama unazad o pevačici i gradonačelniku, stalo je u pesmu njene koleginice koju je otpevala za svoju dušu

Da li je ovaj stih Tanja posvetila Drašku?! "Sve bi decu njemu rodile, ali on bi samo sa mnom hteo"
tanja savic-stanivukovic1 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pojedini mediji nedavno su objavili vest da je pevačica Tanja Savić navodno trudna sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, ali ni ona ni on još nisu ni potvrdili ni demantovala tu vest.

Međutim, Tanja je dodatno podgrejala priču kada je okačila na svoj Instagram stori video kako peva pesmu koleginice Jane Todorović "Abu Dabi". Pesma gotovo da opisuje sve ono o čemu su mediji pisali prethodnih nedelja o Drašku i Tanji, ali se pevačica bez obzira na to nije suzdržala da izgleda prkosi.

Instagram printscreen/tanja_savic_private
Tanja Savić peva na sav glas

- Priča grad da tajkuna ja sam zavela ko Emirati on je jak, kešira ko bankomat... Sve bi decu njemu rodile, ali on bi samo sa mnom hteo, kupiće mi Abu Dabi ceo - pevala je Saviećva raspoloženo.

Podsetimo, gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u subotu je primio teške vesti. Njegov deda je preminuo, a za Kurir je to potvrdila političareva baba Gospava Stanivuković.

- Molim vas da se čujemo drugi dan, veoma sam uznemirena... Danas mi je preminuo suprug i trenutno je puna kuća ljudi - kroz suze je rekla Gospava.

Instagram printscreen/tanja_savic_private
Tanja Savić peva Janinu pesmu

O odnosu Tanje Savić i Draška Stanivukovića već mesecima se nagađa u medijima, a nedavno je isplivala njihova zajednička fotografija na kojoj se vidi kako sede jedno do drugog u velikom društvu.

- Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze - poštujem. Ako nemate - poštujem i to - rekla je Tanja jednom prilikom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike