"To je bila ljubav na prvi pogled" Jana o upoznavanju sa suprugom: Ugledao je na nastupu i odmah poveo za Minhen

26.01.2022

15:01

3

Autor: Marija Mitić

Nesvakidašnja ljubavna priča koja traje duže od 25 godina

"To je bila ljubav na prvi pogled" Jana o upoznavanju sa suprugom: Ugledao je na nastupu i odmah poveo za Minhen
jana 2 - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Jana Todorović već godinama je u skladnom braku sa suprugom Ivanom, koji se ne eksponira u javnosti. Iz ovog braka par ima petnaestogodišnju ćerku Kristinu Džuljet.

U sinoćnoj emisiji Ami Dži šou Jana se prisetila upoznavanja sa suprugom, koji se dogodio pre oko 25 godina, na Kosovu, na jednom njenom nastupu.

Ivana je naime na taj put navela pevačica, a kasnije i njihova venčana kuma, Marina Živković. Kako je on u to vreme imao restoran u Minhenu, bila mu je potrebna pevačica koja bi tamo radila, te se o tome raspitao kod prijateljice Marine i po njenom savetu otišao da čuje upravo Janu, u koju se naposletku i zaljubio.

 

 

- Ja sam tada bila u ozbiljnoj vezi. Zabavljala sam se sa klavijaturistom iz benda, međutim, čim sam videla Ivana dok se parkirao ispred hotela u Prištini... To je bila ljubav na prvi pogled i evo traje već skoro 25 godina - kaže Jana kroz osmeh i nastavlja:

- Bio je lep, mlad, zgodan, imao je 21 godinu... Preko dana smo otišli na ručak, i tamo sam zapevala jednu Cecinu pesmu, na to je odmah pao! Rekao mi je - ti moraš da kreneš dalje, ja želim da budem sa tobom... Tako da se rodila ljubav, iz nje i naša zlatna devojčica - kaže Jana koja je ranije otkrila još mnogo detalja o njihovom poznanstvu.

 

 

- Tada nisam bila za album, htela sam da budem s njim, da imamo decu, a on je rekao: Ne. Ti ćeš da snimiš album - pričala je Jana ranije o podršci koju je na samom početku veze dobijala od Ivana.

- Možda njegovi nisu bili za nas na početku... Plakala sam kad me je zaprosio, moji su videli da je to to, jedva su čekali da mene prebrinu, da se ne vraćam, sve su polomili po kući, bilo je veselje i slavlje. Svadba je bila mnogo kasnije, taj papir ništa ne znači, toliko smo godina tu gde jesmo - rekla je Todorovićeva koja sa suprugom živi u Beogradu, dok neretko posećuju i Nemačku, gde odlaze kod Ivanovog oca koji poseduje dvorac u Postbauer-Hengu, u blizini Nirnberga, o čemu se nadaleko i danas priča.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike