Nataša Bekvalac nikad iskrenije: Kada bi mi neko ukrao telefon, moja karijera bi bila završena!

03.02.2022

08:30

1

Autor: Marija Mitić

Kada bi joj saradnici videli fotografije i snimke, pevačica misli da bi istog trenutka došlo do prekida saradnje

Nataša Bekvalac nikad iskrenije: Kada bi mi neko ukrao telefon, moja karijera bi bila završena!
Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/ A.A.

Natašu Bekvalac uvek u javnosti viđamo sređenu, međutim, kada se kamere ugase situacija je malo drugačija. Kako joj je preko glave tesnih haljina i cipela sa visokom potpeticom, pevačica jedva čeka da se oseća udobno u garderobi, pa tako za ostale prilike najčešće bira trenerke i kežual odeću kao i ravnu, udobnu obuću.

Kako kaže, toliko se ne sređuje da, kada bi njen mobilni telefon kojim slučajem završio kod nekog drugog, njenoj karijeri bi zbog izgleda na fotografijama i snimcima, sigurno došao kraj.

Printscreen RTV Pink
Nataša Bekvalac

- Kad bi meni neko ukrao telefon, ne daj Bože, ali mislim da bi meni karijera bila završena. Nije ništa eksplicitno, ali sve agencije koje rade sa mnom bi me otkazale. Mi u grupama šaljemo jedni drugima slike ujutru u svakakvim izdanjima, ne daj Bože kako izgledamo - kroz smeh je objasnila pevačica i dodala da se ni za poslovne sastanke ne doteruje specijalno.

ATAImages/ A.A.
Nataša Bekvalac

- Nisam sređena kada imam sastanke, naročito ne one preko video poziva. Sarađujem samo sa prijateljima što znači da ne vodim računa o tome kako izgledam - priznala je Nata u emisiji "Ami Dži šou".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike