Stres! Nataša Bekvalac doživela peh na snimanju spota na Ibici: Otkrivamo šta se dogodilo

29.01.2022

19:45

3

Pevačica je danas objavila pesmu "Tajne", a 24sedam saznaje kroz kakve muke su prošli ona i njena ekipa

Stres! Nataša Bekvalac doživela peh na snimanju spota na Ibici: Otkrivamo šta se dogodilo
Nataša Bekvalac - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Nataša Bekvalac je danas, posle dugog iščekivanja, objavila numeru i spot "Tajne", za koju je izjavila ranije da je "pesma njenog života".

Za kratko vreme je ova balada prešla 100 hiljada pregleda i došla u sam vrh trending liste na socijalnoj platformi Jutjub, a malo je onih koji nisu imali reči hvale. 

Međutim, gde je sreća zbog uspeha, tu se nekad jave i neke manje lepe stvari.

Kao što je poznato, Nataša je spot za ovu pesmu snimala na Ibici, a kako 24sedam saznaje, nije baš sve "išlo po loju", kako se kaže u našem narodu. 

Izvor našeg portala otkrio je da je produkcija i snimanje bilo veoma zahtevno jer je Nataša želela da predstavi nešto potpuno drugačije svojoj publici, s obzirom na to da smatra da je ovo "pesma njenog života". 

No, pred snimanje se dogodio i mali peh. Kako saznajemo, ceo jedan kofer sa kostimima koje je Nataša trebalo da nosi u spotu nije uopšte stigao na Ibicu!

Na sreću, sve ono što su njeni saradnici i ona planirali bilo je sa njima, tako da ih ovaj peh nije mnogo omeo, pa je snimanje moglo da se održi bez većih problema.

Da se na kraju sve dobro završi, dokaz je numera i spot koji su danas ugledali svetlost dana, a pevačica ne skriva sreću zbog toga.

- Ne mogu da prestanem da cmizdrim zbog svega što mi pišete i šaljete. Hvala što ste razumeli, hvala što osećate. Da, pesmu sam posvetila mojim sestrama. Sestrama po krvi, ali i svim onim koje nisu moja krv nego moja duša. E pa sestre moje, volim vas - napisala je na svom nalogu na Instagramu Nataša.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike