Četiri sata svedoci davali izjave! Miroslav Ilić napustio sudnicu, ima osmeh od uva do uva! (FOTO/VIDEO)

02.02.2022

13:07

1

Pevač je u društvu advokatice napustio Palatu pravde, te se ona kratko obratila medijima

Četiri sata svedoci davali izjave! Miroslav Ilić napustio sudnicu, ima osmeh od uva do uva! (FOTO/VIDEO)
KATA6038 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Još jedno ročište za utvrđivanje očinstva održano je danas u Palati pravde na kome je glavni akter  Miroslav Ilić, za koga njegova bivša ljubavnica Mirjana Antonovoić tvrdi da je otac njenog sina Devina. Pevač je izašao iz sudnice sa advokaticom, raspoložen, iako je ročište trajalo četiri sata.

Danas su bili saslušani svedoci, a pevač ni ovaj put nije želeo da daje izjave za medije koji su ga sačekali ispred, pa je na pitanja novinara odgovorila njegova advokatica.

ATAImages/ M.M.
Miroslav Ilić

- Ovo je specifičan postupak i po zakonu je isključena javnost, a davanje bilo kakvih izjava nije dozvoljeno. Čak ne znamo kada će se okončati slučaj - poručila je kratko Ilićeva advokatica pred ekipom 24sedam.

ATAImages/Antonio Ahel
Mirjana Antonović na prošlom ročištu

 

Bivša pevačeva ljubavnica i majka Devina Antonovića, Mirjana Antonović, danas se za domaće medije oglasila i otkrila zbog čega se nije pojavila na suđenju.

- Žao mi je, nije mi dozvoljeno da sad komentarišem bilo šta povezano sa suđenjem. Slobodno pitajte mog advokata. Kad bude suđenje završeno pričaćemo o svemu - kratko je za Kurir prokomentarisala Mirjana.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike