Miroslav Ilić je varao ženu, svađali su se žestoko, a ovako su izgledali kada su se ludo voleli (FOTO)

19.01.2022

11:49

0

Njihov brak je pretrpeo preljubu, brojne nesugasice, ali ipak, razumevanje i prava ljubav su na kraju pobedil

Miroslav Ilić je varao ženu, svađali su se žestoko, a ovako su izgledali kada su se ludo voleli (FOTO)
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Miroslav Ilić je imao turbulentan emotivni život, a ono čime se može pohvaliti jeste brak sa suprugom Gordanom koji traje već pet decenija. Nije tajna da je njihov odnos pretrpeo preljubu, brojne nesugasice, ali ipak, razumevanje i prava ljubav su na kraju pobedili. 

Fotografija iz njihove mladosti kada su se ludo voleli, našla je put do javnosti kroz društvene mreže.

 

 

Ovaj bračni par ima dvoje dece ćerku Mariju i sina Marka koje su plod njihove lude ljubavi. Međutim, posle lepih vremena, usledio je i krizni period, a Gordana je jednom prilikom otvoreno govorila o svom odnosu sa pevačem, te nije krila da su često imali razmirice.

- Svađali smo se oduvek žestoko, najčešće oko nekih sitnica u vaspitanju dece, da li je pas uveden na vreme ili izveden, da li je nešto tamo gde sam ja stavila ili nije... Ozbiljnije stvari smo mnogo lakše rešavali, nego te sitnice. Svađali se jesmo, ali nikada nismo imali krize koje bi dovele do razvoda - kazala je Goca ranije, pa otkrila ko je bio popustljiviji:

Printscreen Hype TV
Miroslav Ilić

- Prvi je Miroslav uvek popuštao tokom prepirki. Ja sam vrlo tvrdoglava, dupli sam ovan u horoskopu. Obično kažu meni: „O Bože, baš je bilo teško u braku sa njim“, a niko se ne pita kako je njemu bilo sa mnom - rekla je ona.

Podsetimo, bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, već 15 godina pokušava da dokaže da je pevač otac njenog sina Devina Antonovića. No, situaciju otežava Ilićevo odbijanje da uradi test očinstva kada bi sve bilo jasnije. 

ataimages/24sedam
Miroslav Ilić, Mirjana Antonović

Posle brojnih suđenja, Mirjana je tek sada otkrila da je njen sin Devin tužio kako Miroslava tako i nju kada je saznao celu istinu.

- Nisam ja ta koja tužim Miroslava. Devin je odlučio da tuži i mene i Miroslava kad je saznao istinu. Na sudu sam i da se branim i da pružim sinu podršku - rekla je ranije Antonovićeva.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike