Sve sam stekla sama: Mirjana Antonović pobesnela zbog prozivki da joj je najveće dostignuće što je bila ljubavnica

18.10.2021

18:39

1

Mira je u 21. godini imala ljubavnu romansu sa Kićom Slabincem, a 15 godina kasnije upoznala je Miroslava Ilića

Sve sam stekla sama: Mirjana Antonović pobesnela zbog prozivki da joj je najveće dostignuće što je bila ljubavnica
Mirjana Antonović ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mirjana Antonović, bivša partnerka Miroslava Ilića našla se na meti prozivki korisnika društvenih mreža. Naime, ona se godinama unazad bori za utvrđivanje očinstva sa pomenutim pevačem za kog tvrdi da je otac njenog sina Devina. 

Poznato je da je Slabinac bio ludo zaljubljen u Mirjanu, te joj je posvetio pesmu „Zbog jedne divne crne žene” kojom su svi oduševljeni. I dan, danas ne bledi uspomena na njihovu ljubav i prijateljstvo, a Antonovićeva se sada prisetila tog perioda, te je Fejsbuku objavila fotografiju, zbog koje je naišla na negativne komentare. 

Mirjanu je ovaj komentar uznemirio, te se obračunala sa jednim od hejtera koji je istakao da je samo poznata kao ljubavnica Miroslava Ilića i Kiće Slabinca, te da drugo dostignuće nema. 

 

 

- Da li je to najveće dostignuće u tvom životu biti ljubavnica Kići i Miroslavu ili ih je još bilo onih osamdesetih? - pisalo je u komentaru, na koji je ona odgovorila.

- Moja najveća dva uspeha i ponos u životu su to što sam odhranila i vaspitala dva vrhunska lekara u Americi, a i to što sam dobila od moje dece javno priznanje u medijama, da sam dobra majka. Ako niste upućeni, koliko je masovan trud potreban za prethodna dva uspeha, pročitajte nešto. Veoma je teško, a pogotovu ako ste većinom samohrana majka, potičete iz bivše Jugoslavije, i stignete u Ameriku kao dete bez roditelja.

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Niko meni ništa u životu nije poklonio, sve sam svojim trudom uspela. Pored toga sam se visoko edukovala i vodila velike poslove. Trenutno sam u borbi da se izmeni zastareli zakon koji ugrožava decu u Srbiji. Dodatno sam napisala knigu „Ovo malo istine” ako nekog zanimaju detalji. Ja nemam čega da se stidim. Ako neko ima nakaradne misli u svojoj glavi to je njegov problem. Ja sam sasvim zadovoljna svojim životom. Na samrti se sigurno neću kajati. Što se tiče Boga, imam direktnu vezu s njim, da nije tako ne bih sve ovo uspela. Sad molim napišite nam nešto o vašim uspesima - napisala je Mirjana.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike